KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LOTUS"
Pilótákat szerződtetett a Lotus 2011. március 13. 20:48 Szűk két héttel a szezonnyitó melbourne-i Ausztrál Nagydíj előtt három versenyzővel bővült a Lotus F1-es csapatának kerete, valamennyien tartalék- és tesztversenyzői szerződéshez jutottak.
 
Az egyszeres futamelsők autója – FOTÓK 2011. január 31. 08:50 A Ferrari múlt pénteki prezentációja után újabb istálló, az F1-ben egyszeres futamgyőztes Heikki Kovalainen és Jarno Trulli csapata, a Team Lotus mutatta be idei autóját. A száguldó cirkuszba tavaly „visszatért” együttes reméli, 2011-ben már a pontszerzés sem lesz megvalósíthatatlan álom…
 
F-1: "egzotikus" próbálkozók a Lotusnál 2010. november 12. 12:31 Az eheti szezonzáró futam után sem lesz csendes Abu-Dzabiban az F-1-es pálya, néhány nap múlva tesztelés miatt dübörögnek fel a motorok. A legendás Lotus utódcsapata pénteken meg is nevezte két próbálkozóját.
 
F-1: nem cserél motort a Vörös Bika 2010. november 5. 13:37 Noha a Ferrari és a Mercedes erőforrása is erősebb, a Red Bull-csapat a következő két szezonban is a Renault motorjaival szerepel a Formula-1-es világbajnokság futamain. Ugyancsak a franciákhoz csatlakozott a Lotus, amely visszatérésének első idényében még Cosworth-motorokkal indult.
 
Az F-1-ben maradhat a kínlódó Senna 2010. november 1. 16:41 A brazil Globo Esporte szerint Bruno Senna gyatrára sikerült debütáló idénye ellenére előrehaladott tárgyalásokat folytat a Lotus csapatával, így maradhat a Formula-1-es világbajnoki sorozatban a következő évben.
 
F-1: Renault-motorral hajt majd a Lotus 2010. október 23. 16:15 Partnerét veszített a Cosworth, miután a legendás Lotus-csapat malajziai vezetésű utódja felbontotta a szerződést. Az F-1-be idén visszatért istálló a következő szezontól már a Renault motorjait használja majd.
 
F-1: 2015-ig marad a technikai igazgató 2010. szeptember 29. 12:41 Újabb öt évig a legendás Lotus alkalmazában áll Mike Gascoyne, aki 2015-ig hosszabbította meg a szerződését. Ezt a csapat jelentette be.
 
F-1: beperelhetik a „lopós” Lotust 2010. június 2. 16:00 Ipari kémkedésként is tekinthető cselekménysorozat miatt a Force India jogi eljárást kezdeményezett Angliában és Olaszországban a Lotus-csapat, valamint Mike Gascoyne technikai igazgató és az Aerolab-cég ellen. Az indiai istálló azt gyanítja, hogy a malajziai tulajdonú újonc lemásolta autójának egyes részeit.
 
Égő kocsiból kellett kiugornia! 2010. május 23. 17:34 Sokkoló jelenetről marad emlékezetes a múlt hétvégén rendezett nürburgringi 24 órás autóverseny-futam: a Robert Green vezette Lotus Exige hátsó fékberendezése egyik pillanatról a másikra kigyulladt, s a civilben újságíró pilótának menet közben kellett kikászálódnia a lángoló utastérből. Szerencsére nem esett bántódása. Nézd meg videón!
 
Massa tart az újoncok lassúságától 2010. március 6. 18:18 Sokan örülnek annak, hogy új arcokkal színesedik a Formula-1, mások viszont attól tartanak, hogy az újoncok megjelenése károsan hat majd a száguldó cirkuszra. Felipe Massa az utóbbi tábort erősíti, csak remélni tudja, hogy nem lesz baj a futamokon.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu