Az egyszeres futamelsők autója – FOTÓK

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 31. 08:50
A Ferrari múlt pénteki prezentációja után újabb istálló, az F1-ben egyszeres futamgyőztes Heikki Kovalainen és Jarno Trulli csapata, a Team Lotus mutatta be idei autóját. A száguldó cirkuszba tavaly „visszatért” együttes reméli, 2011-ben már a pontszerzés sem lesz megvalósíthatatlan álom…


 

A Team Lotus a legutóbbi szezonban még egyedül képviselte a legendás márkát, azóta viszont a Renault-hoz is „hozzácsapódott” a Lotus neve. Egyelőre nincs megnyugtató megoldás, a két istálló a bíróságon küzd a használatért. Most azonban erről nem beszéltek a Team Lotus illetékesei, akik úgy vélik, az internetes bemutatóval is előreléptek. Szerdától a valenciai tesztelésen mérhetik fel, valóban előrelépést hoz-e a T128 kódjelű konstrukció.

A csapat szakemberei azt most is elismerték, a 2010-es T127 egy roppant konzervatív konstrukció volt, a legfontosabb cél a folyamatos futamrészvétel lehetett csak. A Team Lotus idén a Renault V8-as motorját használja majd.


„Úgy vélem, az idei autóban minden területen előremutató fejlesztéseket találhatnak. Már többször elmondtuk: fel akarjuk venni idén a versenyt a tapasztaltabb csapatokkal. Úgy érzem, ez megvalósítható cél lehet” – mondta Mike Gascoyne, a Team Lotus technikai igazgatója.

www.teamlotus.co.uk
Ez a T128 Fotó: www.teamlotus.co.uk

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu