KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LEWIS_HOLTBY"
2014. január 31. 14:11
 
Holtby: Mit keresünk mi Moldovában? 2013. október 24. 14:45 EL-ELŐZETES. A Tottenham már féltávnál bebiztosíthatja továbbjutását az egyenes kieséses szakaszba, amennyiben nyerni tud Moldovában, és ezzel egyidejűleg döntetlen születik az Anzsi-Tromsö találkozón, az Európa-ligában. Lewis Holtby, a csapat német légiósa azt hitte, Észak-Írországba indultak, meglepődve tapasztalta, hogy Kelet-Európában kötöttek ki. A Swansea-Kuban lehet a forduló rangadója, a Valencia, a PSV és a Lyon javítana mérlegén.
 
Bréking: nagy német fogás a Spursnél! 2013. január 4. 17:00 A Tottenham Hotspur hivatalos honlapján jelentette be, hogy a nyártól a csapatában tudhatja Lewis Holtbyt, a Schalke 22 éves német támadó középpályását, az U21-es Nationalelf korábbi csapatkapitányát. A játékosnak júniusban jár le a szerződése, csak egy orvosi választja el attól, hogy fél év múlva a Premier League-ben folytathassa.
 
Német-angol rangadó a Mainz ifjoncáért 2010. szeptember 24. 11:00 Az Angol Labdarúgó-szövetség nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy Fabio Capello meghívja a válogatott keretbe Lewis Holtbyt. Apró „szépséghiba”, hogy a jelenleg a Mainzban kölcsönjátékosként szereplő fiatalember csapatkapitánya a német U21-es nemzeti tizenegynek.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu