KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LAS_VEGAS_CASINO"
Tóth Zoltán fél éve nem látott bravúrja 2008. november 2. 14:37 Az első helyről kezdte a döntő asztalt végül a hetedik helyen zárt, ennek ellenére is a magyar pókeréletben április óta nem látott bravúrt hajtott végre Tóth Zoltán szombaton a PokerStars EPT (Európai Pókersorozat) Budapest fináléjában. A sztárokkal teletűzdelt mezőnyben legjobb magyarként szerepelt és 78 ezer euróval gazdagodott. A tornát a brit William Fry nyerte, aki 596 ezer euróval térhetett haza.
 
Rekordot döntött a 73 magyar versenyző 2008. október 29. 19:43 A PokerStars EPT (Európai Pókersorozat) Budapest Open a várakozásoknak megfelelően korábban soha nem látott magyar játékost, 73 versenyzőt vonzott. Ezzel az olaszok mögött a legnagyobb csoportot képviseli a rendező ország.
 
A fővárosba érkezik a pókervilág krémje 2008. október 26. 14:23 Október 28 és november 1-je között Budapestre, a Las Vegas Casinóba költözik az öreg kontinens első számú bajnoksága, az EPT (Európai Pókersorozat). A magyar földön soha nem látott színvonalú és jelentőségű viadalról Kovács Jenő versenyigazgatót kérdeztük, aki elmondta, többéves folyamat, egyezkedés, kaszinóbővítés végére került pont, Közép-Kelet Európa újabb államában veti meg lábát a rangos sorozat.
 
Akár 108 millió lehet a tét decemberben 2008. július 19. 12:51 December 1-7. között immár negyedszer rendezi meg a Tropicana és a Las Vegas kaszinó a legnagyobb hazai pókersorozatot, a Budapest Poker Opent (BPO). A szűkszavú előzetes információk alapján minden idők legnagyobb honi tornájának ígérkezik, 360 induló esetén nem kevesebb mint 108 millió forintos össznyereményért folyik majd a küzdelem.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu