KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KYLE_BUSCH"
Győzelemmel ünnepelte a születésnapját 2009. május 4. 09:21 Nem mindennapi módon ünnepelte születésnapját Kyle Busch, hiszen a Toyotával versenyző fiatal klasszis megnyerte a NASCAR-sorozat legutóbbi futamát, a Crown Royal Presents the Russ Friedmann 4-et, Richmondban. A fiatal versenyző ezzel az ötödik helyre jöbb fel az összetett versenyben. Az elmúlt három szezon bajnoka, Jimmie Johnson csak a harminchatodik helyen végzett.
 
Busch-nak ezúttal sem akadt ellenfele 2009. március 23. 08:40 Második sikerét ünnepelhette Kyle Busch a NASCAR-sorozat 2009-es idényében, miután a fiatal klasszis megnyerte a Food City 500-at magyar idő szerint hétfőn hajnalban. A 18-as rajtszámmal versenyző pilóta a futam nagy részében élen autózott. A második Danny Hamlin lett, a harmadik helyen az elmúlt három év bajnoka, Jimmie Johnson végzett.
 
Amikor az utolsóból lesz az első! 2009. március 2. 09:00 Hihetetlen győzelmet aratott a számára hazai pályának számító Las Vegas Motor Speedwayen Kyle Busch a NASCAR-sorozat legutóbbi futamán, magyar idő szerint hétfőn hajnalban. A Toyotával versenyző pilóta az utolsó helyről indulva diadalmaskodott. Az előző szezon bajnoka, a háromszoros Sprint Kupa-győztes Jimmie Johnson csupán a huszonnegyedik helyen végzett.
 
Busch-család: szerencse és pech Vegasban 2009. február 28. 08:40 Kyle Busch és Kurt Busch szerezte meg az első két helyet az időmérőn a NASCAR-sorozat soron következő állomásán, a Shelby 427 elnevezésű futamon, Las Vegasban. Az elmúlt kilenc évben egyetlen testvérpár sem tudta ez véghezvinni, kár azonban, hogy Kyle motorja lerobbant a tréning során, így csak az utolsó helyről indulhat vasárnap. Az előző szezon bajnoka, Jimmie Johnson lett a harmadik, míg az első két futamot megnyerő Matt Kenseth csak a negyvenedik helyen végzett az időmérőn.
 
Triplázásra készül Biffle Kansasben 2008. szeptember 25. 19:24 A hétvégén Kansas Cityben rendezendő 400 mérföldes futammal folytatódik a NASCAR (Szériaautók Versenyének Nemzeti Szövetsége) királykategóriája, a Sprint Kupa-sorozat, amely egyben a „rájátszás”, azaz a Hajsza a bajnoki címért elnevezésű szakasz harmadik viadala is. A verseny jelentősen átalakíthatja az összetett sorrendjét, ahol Carl Edwards mindössze tíz ponttal előzi meg két fő riválisát, Jimmie Johnsont illetve az elmúlt két futam győztesét, Greg Bifflet.
 
Gibbs: Mindenki frusztrált és csalódott! 2008. szeptember 23. 16:21 Joe Gibbs, a JGR csapatfőnöke elmondta, hogy az istállón belül nagyon csalódott mindenki, miután a NASCAR-rájátszás második futamán a Dover International Speedway-en is leszerepeltek. Az alapszakasz legjobbja, Kyle Busch például akkora hátrányba került, ami minden bizonnyal a végső győzelmébe kerül.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu