KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KUBALA_LASZLO"
Kubalát méltatta Messi felfedezője 2012. szeptember 1. 15:20 A telki 2. Focifesztiválon pályára lépő FC Barcelona és az Espanyol öregfiúk labdarúgócsapatának játékosai szombaton megkoszorúzták Kubala László szobrát a Vasas Fáy utcai sporttelepén.
 
Spanyol győztes a Kubala-kupán 2012. június 17. 21:30 Mindkét magyar együttes dobogós helyen végzett az I. Nemzetközi Kubala László U16-os Labdarúgó Tornán, a Vasas Fáy utcai Sportcentrumában. A győztes a spanyol Murcia együttese lett.
 
Vasas-akadémia Kubala László nevével 2011. december 9. 17:15 Péntektől Kubala László, a Vasas és az FC Barcelona egykori legendás labdarúgójának nevét viseli a Pasaréten és a Fáy utcában működő utánpótlásműhely.
 
Neymar: Messinek nincs párja! 2011. szeptember 29. 16:00 A nemzetközi futballsajtó Lionel Messi lábai előtt hever, és azzal van tele, hogy Kubala Lászlóval egy lapon lehet említeni a kétszeres aranylabdás nevét. Immár csak egy játékos, César Rodríguez Álvarez (351/235) szerzett több gólt Barca-mezben Messinél. A cselkirály Neymar is leborult a katalánok sztárja előtt.
 
Szobrot kap a Barcától a magyar legenda 2009. március 20. 08:14 A Barcelona labdarúgócsapatának hivatalos honlapja szerint szobrot kap az egyesülettől a legendás magyar játékos, Kubala László. Az alkotást június 15-én szándékoznak felavatni, azon a napon, amikor a magyar mellett a csehszlovák és a spanyol válogatottban is megfordult csatár 1950-ben aláírta első szerződését a katalán sztárklubhoz.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu