KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KOMLÓSI ÁDÁM"
Kazincbarcikán a válogatott védő 2011. augusztus 9. 18:54 Az előző idény végén bejelentette visszavonulását, az NB II.-es Kazincbarcikában mégis tovább futballozik Komlósi Ádám.
 
Visszavonul a magyar válogatott védő 2011. május 31. 17:15 Befejezi profi pályafutását Komlósi Ádám, ezt maga a játékos jelentette be a Debrecen honlapján. A 33 éves belső védő szerződése idény nyáron jár le, ám nem hosszabbítják meg. A tízszeres válogatott labdarúgó hét év után távozik a Lokitól.
 
Ilyen volt a Loki-Fiorentina belülről! 2009. október 21. 14:24 Emelt fővel távozhattak a pályáról a Debreceni VSC játékosai kedd este a Puskás Ferenc Stadionban, a legtöbben mégis el voltak keseredve a vereséggel végződő hétgólos csata után. Rudolf Gergely, Komlósi Ádám, Varga József és Bodnár László a SportHirado.hu-nak értékelt az emlékezetes találkozó után.
 
Fegyelmi követi a könyörtelen belépőt 2009. április 10. 11:09 Csehi István, az Újpest FC labdarúgócsapatának ügyvezető igazgatója csütörtökön fegyelmi eljárást kezdeményezett Komlósi Ádámmal szemben. A lila-fehérek Debrecen elleni bajnoki rangadóján a hajdúságiak védőjátékosa nyújtott lábbal beleszállt Tisza Tiborba, a lila-fehérek támadója szerencséjének köszönheti, hogy megúszta az esetet súlyos sérülés nélkül.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu