KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KOLN"
Berlini Oktoberfest 2011. október 1. 20:48 München helyett ezúttal Berlinben rendeztek "Oktoberfest"-et, hiszen a helyi Hertha 3-0-s diadallal köszöntötte a tizedik hónapot. Az áldozat a Köln volt, amely tulajdonképpen végig alárendelt szerepet játszott a Bundesliga 8. fordulójának találkozóján. A végeredmény már az első félidőben kialakult, egy közeli pöccintés, egy remek csukafejes, valamint egy még ragyogóbb kapáslövést követően - a 75 ezer néző legnagyobb örömére...
 
Ürülékkel dobálóztak német szurkolók 2011. augusztus 17. 14:42 Ürülékkel és vizelettel dobálták meg a vendég kölni szurkolók a Schalke drukkereit a két csapat hétvégi bajnokija után.
 
Döntöttek a BL-döntő helyszínéről 2011. június 20. 10:43 Jövőre is Köln adhat otthont a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének - határozott máltai ülésén az európai szövetség (EHF) végrehajtó bizottsága. A német város rutinos rendezőnek számít, hiszen 2010-ben és 2011-ben is vendégül láthatta a kontinens legjobb klubcsapatait. A hivatalos indoklás szerint a magas helyszíni nézőszám, valamint a helyi szervezőkkel való remek együttműködés miatt lett Köln a befutó.
 
Nagyágyúk vadásznak Podolskira 2011. április 28. 18:18 Több európai nagycsapat radarja akadt meg Lukas Podolskin, elsősorban a Dortmund és a Milan hajt a Köln válogatott csatáráért.
 
Megvan Magath első sikere a Wolfsburggal 2011. április 24. 20:14 Háromgólos győzelemmel intézte el a kiesés elől menekülő Wolfsburg egyik közvetlen riválisát, a Kölnt a 31. fordulóban vasárnap. A horvát Mario Mandzukic és az iráni-német Shkan Dejagah is duplázott. A Nürnberg és a Mainz megegyezett egy szalonremiben kora este.
 
Inter és a pénteki mesterhármas - blog 2011. március 11. 17:48 A sikertelen csütörtököt jó lesz mihamarabb elfeledni, már csak azért is, mert pénteken újabb négy összecsapás vár arra, hogy megtegyék a játékos kedvű olvasók. Bloggerünk jósgömbje bepárásodott ugyan, de azóta megtisztították, így joggal bízhatunk abban, ezúttal valóban a jövőt mutatta meg alkalmi jósunknak. Az egyeskötés az esti Brescia-Inter meccsel kapcsolatos, a hármaskötésben pedig román, cseh és német élvonalbeli találkozók sorjáznak. De mik is ezek pontosan?
 
Újra nyert és aranyközelben a Dortmund 2011. március 4. 23:17 A Bundesliga 25. fordulójának nyitómeccsén a listavezető Dortmund 1-0-ra legyőzte odahaza a Köln együttesét, ezzel megszilárdította helyét az élen. Mit megszilárdította! Lewandowski a 44. percben 16 méterről lőtt - a labdát a bal alsóba, az immáron 15 ponttal vezető csapatát pedig minden bizonnyal az aranydobogóra.
 
Botlott a Hertha riválisa 2010. április 16. 22:20 A Köln Zoran Tosics két góljával verte a Bochumot a Bundesliga 31. fordulójának nyitó mérkőzésén. A hazaiak az első negyedóra végén szereztek vezetést, amelyet a 78. percben még eggyel megtoldottak. A VfL így nem tudott eltávolodni a kieső zónától, ami némi reményt csillanthat fel Dárdai Pál együttese, az utolsó helyen szerénykedő Hertha előtt.
 
A Kecskések éhesek maradtak 2010. március 19. 22:46 Egy egyes döntetlent játszott hazai pályán a Köln a Borussia Mönchengladbachhal a Bundesliga 27. fordulójának nyitó mérkőzésén. A vendégek Marco Reus lövésével szereztek vezetést, ám a kölniek Maniche lövésével bő tíz perccel a vége előtt egyenlíteni tudtak.
 
A Schalke nem bízott kecskére káposztát 2009. március 6. 22:27 A Schalke küzdelmes mérkőzésen, egyetlen góllal verte a Kölnt a Bundesliga 23. fordulójában. A gyenge iramú mérkőzésen a döntetlen igazságosabb eredmény lett volna, de Manuel Neuer védései végül győzelemhez segítették a gelsenkirchenieket. A három pont sorsát Jermaine Jones már az első félidőben eldöntötte, így a Köln elvesztette veretlenségét a 2009-es esztendőben.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu