KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KOBAJASI_KAMUI"
Így esett ki Hamilton Spában - videó 2011. augusztus 28. 16:23 A 2008-ban világbajnok Lewis Hamilton számára csúnya véget ért a 62. F1-es világbajnokság Belga Nagydíja, miután a 13. körben balesetet szenvedett. A McLaren-Mercedes versenyzője már Kobajasi Kamui előtt járt, de nem vette észre a japán támadását. A Sauber pilótája hátulról eltalálta a brit sztárt, akinek az autója ezután a gumifalba csapódott.
 
A Saubernél folytatja Pérez és Kobajasi 2011. július 28. 17:31 A jövő évi szezonban is a mexikói Sergio Perez és a japán Kobajasi Kamui vezeti majd a Formula-1-es Sauber istálló autóit. A svájci székhelyű csapat csütörtökön, a magyar versenyhétvége előtt, hivatalos honlapján jelentette be, hogy a két pilóta aláírta 2012 év végéig szóló szerződését, az ugyancsak mexikói Esteban Gutierrez pedig a következő idényben is tesztpilótaként segíti az istálló munkáját.
 
„Az F1 is segítsen Japánnak!” 2011. március 24. 16:23 Az ázsiai ország lakossága minden megtesz azért, hogy feltámassza Japánt a földrengés és a cunami mérhetetlen következményeiből, de hatalmas szüksége van a külső segítségre is. Utóbbira utalt Kobajasi Kamui, a Sauber versenyzője is, aki segítséget vár a Formula-1 világától is.
 
Ilyen a kamikaze új autója - FOTÓK 2011. január 31. 11:56 A közvetlen ellenfelekhez hasonlóan az idei autóját hétfőn bemutató Sauber-istálló is szeretne előrelépni a március közepén kezdődő Formula-1-es szezonban, mindenképpen ki akarja küszöbölni a tavalyi hibákat. A svájci csapat dolga mindazonáltal nem lesz egyszerű, lévén a rutinosnak nem igazán nevezhető Kobajasi Kamui társa az újonc, mindössze 21 éves mexikói Sergio Perez lesz.
 
Folytathatja a japán F1-sztár 2010. szeptember 7. 09:42 A japán Kobajasi Kamui a 2011-es idényben is a Saubernél versenyez - jelentette be kedden a Formula-1-es istálló.
 
Döbbenet: világbajnokokat vert Kobajasi 2010. február 11. 17:06 A szerdai pocsék idő, a szakadó eső után csütörtökön már megfelelő körülmények között folytatódott a jerezi Formula-1-es teszt, de azt nem állíthatjuk, hogy helyreállt volna a világ rendje. Sőt, éppen ellenkezőleg! Három világbajnok is repesztett a spanyolországi pályán, mégis a Saubert irányító Kobajasi Kamui végzett az élen.
 
F-1: a BMW-Sauber is bemutatkozott 2010. január 31. 18:41 A sztárcsapatok után a tavaly még világbajnoki címet dédelgető, de végül csapnivaló szereplést bemutató és ezért a német autógyár támogatását elveszítő BMW-Sauber is bemutatta idei Formula-1-es autóját. Az istálló reméli, az R29 megfelelő teljesítménnyel igazolja, Peter Sauber jól döntött, amikor visszavásárolta az istállót.
 
F-1: japán titán igazolt a Sauberhez 2009. december 17. 12:17 Újabb "kocka" került helyére a Formula-1-ben: az idei szezon hajrájában a Toyotát erősítő Kobajasi Kamui ugyanis szerződést kötött a Sauberrel. A japán versenyző egy évre szóló megállapodást kötött új csapatával.
 
Toyota-szponzor segíthet a Renault-nak 2009. december 1. 17:19 Médiaértesülés szerint a Toyota távozása miatt csapat nélkül maradó Panasonic nyújthat jelentős pénzügyi injekciót a Formula-1-es szereplésen gondolkodó Renault-nak, amely ezzel az üzlettel maradhatna a száguldó cirkusz résztvevője. Ha létrejön a megállapodás, akkor a japán Kobajasi Kamui lehet a BMW-Saubertől igazolt Robert Kubica márkatársa.
 
F-1: vasárnap döntenek Glock indulásáról 2009. október 3. 10:53 Bal lába és a háta sérült meg Timo Glocknak, a Toyota ezért csak vasárnap dönt arról, rajthoz állhat-e a 60. Formula-1-es világbajnokság szuzukai Japán Nagydíján. Erről a csapat tájékoztatott, miután a kórházba szállított német versenyzőt alaposan megvizsgálták az orvosok.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu