KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KIPRICH_DANIEL"
Egy évre elmeszelték a magyar bundázót 2010. május 18. 18:33 Minden, a labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől eltiltották egy évre Kiprich Dánielt, a Gyirmót futballistáját - döntöttek az MLSZ fegyelmi bizottságának keddi ülésén. A testület úgy ítélte meg, hogy a fiatal játékos valóban befolyásolni akarta csapata Tatabánya elleni NB II-es bajnokijának végkimenetelét.
 
Vesztegetett Kiprich fia? 2010. május 12. 20:48 Helmeczy László, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) alelnöke szerdán a Tatabányai Városi Ügyészségen feljelentést tett vesztegetés bűncselekményének alapos gyanúja miatt a Gyirmót-Tatabánya vasárnapi NB II-es bajnoki mérkőzés kapcsán. Az MLSZ honlapja ezzel egyidejűleg arról is beszámolt, hogy Helmeczy sportfegyelmi eljárás megindítását kezdeményezte a fegyelmi bizottság elnökénél, Retteghy Istvánnál. Utóbbi fegyelmi vétség alapos gyanúja miatt eljárás lefolytatását rendelte el Kiprich Dániellel, a Gyirmót labdarúgójával szemben, egyúttal felfüggesztette a futballista játékjogát.
 
Nem szerződik Hollandiába Kiprich 2008. augusztus 4. 19:44 Nem igazol (legalábbis egyelőre) a holland labdarúgó-bajnokságba az egykori válogatott játékos, Kiprich József fia, Dániel. A 18 éves futballistát az elmúlt két hétben a másodosztályban szereplő RKC Waalwijk tesztelte, ám nem nyerte el Ruud Brood vezetőedző és szakmai stábja tetszését.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu