KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KÍNA"
Befejezi Kína legnépszerűbb sportolója 2011. július 9. 15:33 Visszavonul Jao Ming, az észak-amerikai profi bajnokságban (NBA) szereplő Houston Rockets hosszú ideje sérülésekkel küszködő kínai kosarasa.
 
Norvégia bronzérmes a női kézilabda vb-n 2009. december 20. 13:16 Norvégia állhat fel a dobogó alsó fokára a kínai női kézilabda-világbajnokságon, miután öt nap alatt másodszor győzött az Európa-bajnoki második Spanyolország ellen, ezúttal 31-26-ra.
 
Magyar átok vagy csak a rutintalanság? 2009. december 14. 12:47 Nem először fordult elő a magyar női kézilabda-válogatottal, hogy nyolcgólos vezetés sem elég a boldogsághoz világversenyen. Persze ahhoz képest, hogy Romániától és Norvégiától is hat góllal kaptak ki a lányok a kínai világbajnokságon, akár örülhetnénk a látványos előrelépésnek: döntetlen az addig százszázalékos spanyolok és a norvégokat verő koreaiak ellen. Nyugodtan gondolhatjuk, alakulóban egy jó kis csapat és az is biztató, hogy az elszántsággal nem volt probléma ezen a vb-n. Mátéfi Eszter szövetségi kapitány a hétfői edzés után válaszolt a SportHirado.hu kérdéseire.
 
Kína 2018-ban ismét olimpiát KIADVA!!!!! 2008. december 27. 18:23 Alig ért véget a pekingi nyári játékok, Kína máris bejelentette, ismét olimpiát rendezne, ezúttal a téli ötkarikás eseménynek adna otthont 2018-ban.
 
Kosárlabda: harminchat kínai játékos életkora nem stimmel 2008. december 11. 07:21 Harminchat olyan kínai kosárlabdázó akadt fenn az ellenőrzésen, aki meghamisította születési időpontját.
 
Labdarúgás, Kína: halálra ítélték a korábbi U-20-as válogatottat 2008. november 27. 16:01 Rablás és gyilkolás vádjával halálra ítélték Ven Dzsun-vut, a kínai U-20-as labdarúgó-válogatott korábbi játékosát.
 
Asztalitenisz: kínai olimpiai bajnok asztaliteniszező botránya 2008. október 16. 07:00 Csapattársai előtti bocsánatkérésre kötelezték Vang Haót (Wang Hao), a kínaiak olimpiai bajnok asztaliteniszezőjét, miután egy karaoke bár előtt összeszólalkozott egy parkolóőrrel, aki a hírek szerint nyilvános vizelésen kapta.
 
Torna: a kínaiak lehet, hogy 2000-ben sem voltak elég idősek 2008. szeptember 24. 19:34 A Nemzetközi Tornaszövetség (FIG) a pekingi rajtengedélyek után most már a 2000-es sydneyi olimpián részt vevő kínai tornászlányoknak az életkorát is vizsgálja visszamenőleg. A kínai fővárosban rendezett seregszemle előtt és után kirobbant botrány, amely szerint a rendező ország tornászai nem érik el a minimum 16 éves életkort, hosszabb távú vizsgálatokat is maga után vont.
 
Tenisz, Kuangcsou: döntőben az első kiemelt Vera Zvonarjova 2008. szeptember 20. 13:23 Az orosz Vera Zvonarjova a kínai Cseng Csie legyőzésével bejutott a fináléba a 175 ezer összdíjazású a harmadik kategóriás női tenisztornán Kuangcsouban. Az első helyen kiemelt játékos a döntőben Peng Suhej ellen lép pályára, aki Camille Pint verte két sima szettben.
 
Kína: a gyenge szereplés miatt ment a futballszövetség elnöke 2008. szeptember 10. 10:58 A férfi labdarúgó válogatottnak a pekingi olimpián mutatott gyenge teljesítménye miatt távoznia kellett posztjáról Hszie Ja-lungnak, a Kínai Labdarúgó Szövetség (CFA) elnökének.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu