KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KEVIN_DURANT"
NBA: kidőlt a legértékesebb játékos 2014. október 13. 12:02 Lábtörés miatt két hónapig nem játszhat Kevin Durant, az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) legutóbbi idényének legértékesebb játékosa.
 
Hét meccsre Jordantől Durant 2014. március 21. 11:24 Az oklahomai Kevin Durant sorozatban 33. mérkőzésén jutott el legalább 25 pontig az NBA csütörtöki játéknapján, így már csak hét ilyen meccsre van szüksége ahhoz, hogy utolérje a csúcstartó Michael Jordant. A legendás Chicago Bulls-sztár az 1986/1987-es idényben egymás után 40-szer szórt minimum 25 pontot.
 
A pontkirály kellett a fordításhoz 2012. november 9. 09:09 Az első negyedben Ibaka (21), az utolsóban az elmúlt szezon legeredményesebbje, Kevin Durant (24) vitte a vállán az Oklahoma City Thundert a Chicago Bulls otthonában, el is veszítette hatpontos előnyét az utolsó negyedben a hazai csapat. Ibaka kilenc lepattanóval is észre vétette magát. Derrick Rose visszatéréséig, még két hónapot ki kell húznia valahogy a Bullsnak. A Clippers lemosta a Portlandet, az utolsó játékrészben több, mint húsz ponttal is vezetett.
 
NBA: visszavette pályaelőnyét a Dallas 2011. május 22. 10:05 Hiába Russell Westbrook 30 és Kevin Durant 24 pontja, a Dallas Mavericks nagyon bekezdve, igazi csapatmunkával azonnal visszavette pályaelőnyét az Oklahoma City Thundertől az NBA nyugati döntőjének harmadik mérkőzésén. Folytatás hétfőn Oklahomában.
 
Megmenekült a Lakers, kiesett a Denver 2010. május 1. 10:09 Pau Gasol fél másodperccel a dudaszó előtt szerzett kosarával fordított és továbbjutott a Los Angeles Lakers az Oklahoma City Thunder otthonában az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság Keleti-főcsoportjában, a negyeddöntő hatodik mérkőzésén. A címvédőnél Kobe Bryant 32 pontig jutott, a rájátszásban újoncként szereplő hazaiak két ásza, Russel Westbrook és Kevin Durant 26, illetve 21 egységgel zárt.
 
Kevés volt James 42 pontja Bostonban 2010. április 5. 10:10 Egyaránt elbukta a vasárnapi szuperrangadóját a Nyugati- Keleti-főcsoport éllovasa vasárnap az NBA-ben. A címvédő Los Angeles Lakers otthon kapott csúnya verést a San Antonio Spurstől, amely ezzel sorozatban 13. szezonjában is bejutott a rájátszásba. A Cleveland Cavaliers három negyedet végigaludt, majd a negyedikben feltámadt, de mind ez, mind LeBron James 42 pontja kevés volt a 2008-as bajnok Boston Celtics ellen, amely négy ponttal győzött.
 
McGradyvel sem tudott győzni a New York 2010. február 21. 13:33 Sorozatban nyolcadik győzelmét aratta a fiatalokkal teletűzdelt Oklahoma City Thunder az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban, miután hosszabbítás után legyűrte a frissen igazolt Tracy McGradyvel felálló New York Knickst. A Houstonból érkező játékos 26 ponttal debütált, amelyhez a center, David Lee 30 egységet tett hozzá, de ez is kevés volt, mert a másik oldalon Kevin Durant 36-ot termelt, Russell Westbrook pedig csaknem tripla-duplát jegyzett (31 pont, 10 assziszt, 9 lepattanó).
 
James drámai blokkja döntött - videó 2010. január 24. 09:46 Videó! Daniel Gibson 8,7 másodperccel a vége előtt eleresztett triplájával és a 37 pontig jutó LeBron James 1,9 szekundummal a dudaszó előtt bemutatott blokkjával győzött a Cleveland Cavaliers a Kevin Durant vezette Oklahoma City Thunder ellen az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) szombati játéknapján. Megszakadt a Charlotte Bobcats hazai pályán tartó hétmeccses győzelmi sorozata, az Orlando Magic a többek között 20 lepattanót begyűjtő Dwight Howard segítségével nyert. Egymás utáni hatodik meccsén diadalmaskodott a Denver Nuggets.
 
40 pontig jutott az NBA új kedvence 2010. január 10. 10:00 A két éve a játékosbörzén az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságba (NBA) bekerült Kevin Durant lassan kezd a LeBron James illetve Kobe Bryant által képviselt magasságokba emelkedni a ligában. Az Oklahoma City Thunder 206 centis támadója szombaton az Indiana Pacers kosarát terhelte 40 ponttal ráadásul mellé 12 lepattanót szerzett, így csapata 36. meccsén 20. győzelmét aratta, szemben a tavalyi 23-59-es mérleggel.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu