KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KAZINCBARCIKAI_SC"
Szép bajnoki és kupaősz Barcikán 2008. november 18. 20:00 Egy szép idényt zárt le győzelemmel az elmúlt hétvégén a Kazincbarcikai SC futballcsapata. Koleszár György együttese ugyanis hazai körülmények között hatalmas mezőnyfölényben játszott az MTK tartalék ellen, és Binder jóvoltából a győzelmet is megszerezték a borsodiak.
 
Labdarúgó NB II, Keleti csoport: Binder büntette a kis MTK-t 2008. november 15. 15:53 Csakúgy, mint egy héttel korábban Cegléden, ezúttal is Binder Ciprian volt a Kazincbarcika nyerőembere. Az MTK-tartalék elleni összecsapást több góllal is megnyerhette volna a borsodi gárda, de számos lehetőséget elhibáztak a hazai játékosok. Binder viszont egy büntetőt értékesített, ezzel a KBSC győzelemmel zárta az őszt.
 
Az ESMTK kihúzta iksszel Barcikán 2008. november 1. 15:52 Megosztozott a pontokon a Kazincbarcika és az ESMTK a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 13. fordulójában szombaton délután. A vendégek csak elvétve jutottak el a borsodiak kapujáig, de akkor eredményesek voltak, a végén pedig szerencsével megtartották a döntetlent.
 
A Kazincbarcika Pápán jutott a nyolcba 2008. október 22. 19:26 A Kazincbarcika együttese jutott be hatodikként a nyolcaddöntőbe a labdarúgó Magyar Kupában, miután a hazai pályán elért 2-0-s győzelme után idegenben 1-1-es döntetlent játszott a Lombard Pápa csapatával. A vezetést Rebryk révén még a Veszprém megyeiek szerezték meg, ám Stevica a második játékrész derekán egyenlített, így a Pápa reményei szertefoszlottak.
 
Saját szurkolói fütyülték ki a Fradit 2008. október 18. 16:51 Sorozatban a harmadik NB II-es idényében sem tudott nyerni a Ferencváros Kazincbarcikán. Az elmúlt két idényben a KBSC és az FTC 2-2-es döntetlenre végzett egymással, szombaton pedig 1-1-el zárult a kilencven perc. A lefújás után a vendégek szurkolótábora nemtetszésének adott hangot, a fanatikusok saját csapatukat szidták az öltözőbe vonulás alatt.
 
Labdarúgás, NB II, Keleti csoport: jegyek a Barcika–FTC-re 2008. október 14. 19:17 A labdarúgó NB II hétvégi programjában - többek között - a Ferencváros kazincbarcikai vendégjátéka szerepel. A Keleti csoport 11. fordulójában a borsodiak szombaton délután fél háromtól fogadják a fővárosi zöld-fehéreket a Pete András stadionban. Kádár Zsolt, a KBSC ügyvezetője arról tájékoztatott, hogy a belépőket már csütörtöktől megvásárolhatják a szurkolók egységesen 1000 forintért a klubházban. Az elmúlt két esztendőben a két csapat barcikai találkozóján egyaránt 2-2-es döntetlen született.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu