KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KATALAN_LABDARUGO_VALOGATOTT"
Xaviék nem bírtak a baszkokkal 2014. december 28. 23:27 Tíz barcás is pályára lépett vasárnap este a katalán labdarúgó-válogatottban, amely 1-1-re végzett Baszkföld legjobbjaival a Bilbao stadionjában. Xavi, Busquets és Alba 60-60 percet kapott. Aduriz korai gólja után egy Espanyol-játékos, a csapatkapitány Sergio García egalizált a szünet előtt (Piqué passzát követően).
 
Bojan-dupla a Katalónia-Honduras meccsen 2010. december 28. 21:14 Barátságos meccsen Katalónia legjobbjai 4-0-ra verték meg Hondurast. A találkozó utolsó két találata a Barcelona csodacsatára, Bojan Krkic nevéhez fűződik. A hazaiaknál egyébként több Barca-futballista is pályára lépett az Olimpiai Stadionban, a Monjuícban.
 
Argentína lebőgött a katalánok ellen 2009. december 23. 08:34 A Barcelona-sztárokkal teletűzdelt Katalónia labdarúgó-válogatottja 4-2-es verést mért Argentínára a dél-amerikaiak idei utolsó felkészülési mérkőzésén a Nou Campban kedd este. Johan Cruyff csapatában sorrendben Sergio García (Betis), Bojan Krkic (Barca), Sergio González (Depor) és Moisés Hurtado (Espanyol) köszönt be, a túloldalon Javier Pastore és Angel di María. A hazaiaknál Cesc Fabregas, a vendégeknél Lionel Messi és a kapitány Diego Maradona hiányzott, utóbbi a lelátóról nézte az összecsapást.
 
Wenger: Nem engedem el Cescet 2009. december 15. 15:00 Hiába hívta be Johan Cruyff Cesc Fabregast, az Arsenal sztárját az Argentína ellen készülő katalán válogatottba, nem lehet ott a december 22-i mérkőzésen. Arsene Wenger menedzser nem adja hozzá az engedélyét, a Burnley és a Hull ellen szüksége van a középpályásra.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu