KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KASZA RÓBERT"
Bajnoki arannyal teljes a gyűjtemény 2012. június 24. 19:39 Kasza Róbert győzelmével zárult a vasárnapi férfi verseny az öttusázók budapesti országos bajnokságán.
 
Öttusa Eb: győzött a magyar férfi váltó 2010. július 20. 17:37 Aranyérmes lett a Marosi Ádám, Németh Róbert, Kasza Róbert összeállítású férfi váltó a Debrecenben rendezett öttusa Európa-bajnokság keddi zárónapján.
 
Öt magyar az Öttusa Világkupa döntőjében 2010. június 17. 16:27 A Világkupa-sorozat eddigi eredményei alapján a Magyar Öttusa Szövetség kijelölte azt az öt vetsenyzőt, akik hazánkat képviselik a hétvégi moszkvai döntőben.
 
Öttusa Világkupa-döntő: Kasza Róbert győzött Portugáliában 2008. október 5. 21:15 Kasza Róbert nyerte a férfi öttusázók Világkupa-döntőjét a portugáliai Caldas da Rainhában
 
Eb-bronzérmes lett a férfiváltó 2008. július 20. 16:47 Bronzérmet szerzett a Kasza Róbert, Marosi Ádám, Tibolya Péter összeállítású magyar csapat a moszkvai öttusa Európa-bajnokság férfi váltóversenyében. Győztek az oroszok, a második helyen pedig a litvánok végeztek. A versenyben tizenkét csapat indult.
 
Öttusa Eb: két magyar érem pénteken 2008. július 18. 18:33 Ezüstérmet szerzett a Kasza Róbert, Tibolya Péter, Marosi Ádám összeállítású magyar csapat a moszkvai öttusa Európa-bajnokság hagyományos versenyében. Kasza egyéniben is felállhatott a dobogóra, két orosz - az Athénban olimpiai bajnok Andrej Mojszejev és az idén, Budapesten vb-győztes Ilja Frolov - mögött harmadik lett.
  
Öttusa Vk: három magyar versenyző is a döntőbe jutott Kladnóban 2008. május 9. 19:36 Négy magyar induló közül három bejutott a vasárnapi döntőbe a férfiak versenyében a csehországi Kladnóban zajló öttusa Világkupa-viadalon.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu