KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KARMAN_ANTONIO"
Bélabácsi vezet a magyar pókerranglistán 2009. szeptember 17. 11:03 Szenzációs évet produkál Traply Péter, az első magyar pókervilágbajnok, nem véletlen, hogy a 2009-es magyar pókerranglista élén is a 22 esztendős budapesti profi trónol. A dobogó alsó fokán jelenleg Kármán Antonio áll, aki még áprilisi bécsi diadalával nyert közel 150 ezer dollárt. Az élmezőnyben találjuk a friss WPT-bajnok Tóth Richárdot, illetve a kis híján Budapesten győző ifjú Tóth Csabát.
 
Új ász trónol a magyar pókerranglistán 2009. március 31. 13:30 A hétvégén Ausztriában 170 fős mezőnyt legyűrő Kármán Antonio vette át a vezetést az Unibet Open március eleji második helyezettjétől, Tóth Csabától a 2009-es magyar pókerranglistán. Az élmezőnyt a napokban zárult Spring Poker Festival és a budapesti viadal döntősei uralják. Az első tíz közé csak Gyarmati Gábor bregenzi bronzérme és Kaló Dénes Bahamákon elért helyezése tudta beverekedni magát. Fantasztikus márciust zártak a magyarok, hiszen 19 számottevő eredmény értek el ebben a hónapban, de vigyázat, a pókerélet csak most lendül bele igazán.
 
Magyar pókeres nevét zengi egész Európa 2009. március 28. 13:34 Az idei esztendő legnagyobb sikerét érte el Kármán Antonio pénteken késő éjszaka, amikor megnyerte a Bécsben rendezett Spring Poker Festival 3,000 eurós NL Hold'em főversenyét. A magyar pókeres az első helyről kezdte a döntőt, előnye ugyan később elolvadt, de a végén a szerencsével sem hadilábon állva győzött és bezsebelte a 117 ezer eurós (35 millió forintos) főnyereményt is. Örömteli, hogy a negyedik Sándor Zoltán, míg az ötödik Szabó Zoltán lett.
 
Döntő: három a bécsi magyar pókerigazság 2009. március 27. 12:53 A győzelem kapujába lépett Kármán Antonio a Bécsben zajló Spring Poker Festival 3,000 eurós NL Hold'em főversenyén csütörtökön. A magyar pókeres nemhogy megőrizte, hanem tovább növelte egyébként is óriási előnyét, így a pénteki fináléba toronymagas esélyesként érkezik. A kilenc versenyben maradott között találjuk csodával határos módon Szabó Zoltánt, illetve Sándor Zoltán is megfelelő pozícióban van akár a végső siker megszerzésére. Rácz Csaba fizetős helyen végzett, 11. lett, ezzel 7,330 euróval gazdagodott.
 
Leigázzák a magyar pókercsászárok Bécset 2009. március 26. 16:03 Az első két helyet elfoglalva szenzációsan szerepelnek a magyar játékosok a rangos bécsi Spring Poker Festival 3,000 eurós NL Hold'em főversenyén. Az élen 356 ezer zsetonnal Kármán Antonio áll, mi több, mögötte a második helyet Szamosi Gábor foglalja el, igaz neki „csak" 205 ezerje van. Rajtuk kívül három magyar, a még méretes vagyonnal rendelkező Sándor Zoltán és Rácz Csaba illetve a szorult helyzetben lévő Szabó Zoltán reménykedhet a 27 fősre olvadt mezőnyben.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu