KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KAPROS_ANIKO"
Csak Arn Gréta maradt versenyben 2010. június 15. 19:15 Csak Arn Gréta maradt versenyben a magyar indulók közül a wimbledoni tenisztorna női selejtezőjében. A magyar lány két szettben verte az ukrán Irina Burjacsokot. Marosi Katalin orosz, Kapros Anikó olasz ellenfeltől kapott ki.
 
Rövid ideig tartott Kapros párizsi álma 2010. május 21. 14:59 Ötvenhat percig tartott Kapros Anikó álma, ennyi ideig tartott ugyanis az utolsó mérkőzése a francia nyílt teniszbajnokság selejtezőjében. A magyar játékos 6:1, 6:1-es vereséget szenvedett a kanadai Heidi El Tabakhtól, így nem került a főtáblára.
 
Nem sikerült a bravúr a magyar lányoknak 2010. február 5. 22:18 Elbukta a csoportelsőséget a magyar női teniszválogatott a Fed Kupa Euro-afrikai zónájának első csoportjában, miután mindkét egyes mérkőzésen vereséget szenvedett Svédországtól. Jani Réka és Kapros Anikó is 4:6, 2:6-ra kapott ki péntek este Portugáliában. A svédek 2-0-ra vezetnek, már csak a párostalálkozó van hátra. A mieink az ötödik-nyolcadik helyért folytathatják a sorozatban, a skandinávok maradtak versenyben a 2. Világcsoportba jutásért.
 
Bentmaradást érhet a meglepetésgyőzelem 2010. február 4. 10:26 Lisszabonban szerdán megkezdődött a Fed Kupa 2010. évi sorozata. A legjobbak csak a hétvégén lépnek pályára a világ nyolc különböző pontján, de a magyar válogatott az Euro-afrikai zóna első csoportjában szerepel és így tizenöt másik csapat társaságában Szávay Ágnes és Czink Melinda távollétében a bentmaradásért küzd. A rendkívül erős mezőnyben a megfiatalított nemzeti együttes a világranglistán harmadik Caroline Wozniackival felálló dánokkal valamint a mieinknél szintén esélyesebbnek tűnő svédekkel és lettekkel került egy csoportba.
 
Melbourne: Marosi nyert, Kapros kikapott 2010. január 14. 09:09 Marosi Katalin nyert, Kapros Anikó ellenben vereséget szenvedett női egyesben a hétfőn kezdődő ausztrál nyílt teniszbajnokság selejtezőjének első fordulójában. Marosi 6:2, 6:4-re verte a spanyol Eloisa Compostizo de Andrest, a folytatásban a svéd Sofia Arvidssonnal találkozik. Kapros ugyanilyen végeredménnyel kapott ki a 17. helyen kiemelt orosz Kszenya Pervaktól. Marosinak további két győzelemre van szülksége a 128-as főtáblájára jutáshoz.
 
Kapros és Marosi is kiesett a US Openen 2009. augusztus 28. 09:13 Kapros Anikó és Marosi Katalin is vereséget szenvedett a selejtező második fordulójában, így elbúcsúzott az év utolsó Grand Slam-tornájától, az amerikai nyílt teniszbajnokságtól. Így a 128-as főtáblán két magyar versenyző, a 32. helyen kiemelt Szávay Ágnes, valamint Czink Melinda léphet pályára.
 
Bajnok lett párosban Kapros Anikó 2009. június 20. 18:45 Kapros Anikó az osztrák Sandra Klemenschits oldalán megnyerte a Padovában megrendezett női tenisztorna párosküzdelmeit.
 
Kapros kiesett, Arn a főtábláért játszik 2009. május 18. 09:36 A Varsóban zajló, 600 ezer dollár összdíjazású női tornán Arn Gréta két győzelem után a selejtező harmadik fordulójában a főtábláért játszhat, Kapros Anikó viszont egy megnyert mérkőzés után kikapott, így ő kiesett.
 
Kaprosék párosban búcsúztak Marokkóban 2009. április 28. 21:56 Az első forduló jelentette a végállomást Kapros Anikó számára a Marokkóban zajló tenisztornán párosban.
 
Tenisz, Quebec, selejtező: Kapros a főtábla kapujáb esett ki 2008. október 27. 21:08 Kapros Anikó két megnyert mérkőzés után a selejtező utolsó fordulójában kikapott az amerikai Carly Gullicksontól, így nem jutott a 175 ezer dollár összdíjazású québeci női tenisztorna főtáblájára.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu