KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KANSAS_CITY_WIZARDS"
Legyőzte a Man. Unitedet a bíró - videó 2010. július 26. 09:00 Újabb sztárcsapat esett áldozatául a "vak" játékvezetőnek, ezúttal ugyan csak a egy felkészülési mérkőzésen hibázott a bíró, de ismét kinyílhat a bicska az ember zsebében. A Kansas City Wizards úgy győzte le 2-1-re a Manchester Unitedet, hogy a második hazai "találatnál", Kei Kamara fejesénél a labda nem haladt át a gólvonalon. Újabb bizonyíték arra, hogy be kellene vezetni a gólbírót, hiszen lassan minden hétre jut egy ilyen nyilvánvaló tévedés...
 
Üres kapus ziccer, kapufa!!! - videó! 2010. július 18. 11:37 Egy korai jelentkező akadt a szezon legnagyobb kihagyott ziccere díjra az Egyesült Államokból. Az MLS hétvégi fordulójában a Colorado Rapids és a Kansas City Wizards összecsapásán Conor Casey az ellenfél 1-0-s vezetése után a 74. percben egyenlített, ám a lefújás előtti utolsó pillanatokban a győztes gólt is berámolhatta volna vendégeknek. Ehhez nem kellett volna mást tennie, mint az üres kapuba találni...
 
Az évszázad focibakija lehet! Videó! 2010. április 27. 13:19 Van, amikor egyszerűen nem akar bemenni a kapuba a labda, de amit Kai Kamara, a Kansas City Wizards Sierra Leone-i csatára összeszerencsétlenkedett, arra nincsenek szavak. A gólvonalon lyukat rúgott, elesett, és kézzel sodorta a kapuba a labdát, pechjére a partjelző mindent látott és visszafújta a találatot. A Los Angeles Galaxy elleni hétvégi bajnoki 0-0-s eredménnyel ért véget Kansasben.
 
Magyar gólnak örültek Amerikában 2009. október 18. 09:42 Megszerezte második gólját is az amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) Hercegfalvi Zoltán. A Honvéd korábbi csapatkapitánya a Seattle Sounders ellen 3-2-re elveszített hazai bajnokin talált be a kapuba.
 
Goooool! Zoltan! Magyar gól Amerikában! 2009. október 5. 11:32 Első gólját szerezte az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (Major League Soccer, MLS) a magyar légiós Hercegfalvi Zoltán. A Kansas City Wizards csatára a 73. percben egyenlített a Houston Dynamo ellen. Hetedik meccsén első gólját szerezte. Zoltan - ahogy a kommentátorok ismerik, és ahogy a mezén is szerepel - egy előreívelést vágott kapura, amely a hálóőrről pattant a bal felső sarokba. Nézd meg videón!
 
Félpályás gólt lőtt Beckhaméknek a Tetű! 2009. július 26. 14:39 Videóval! Elképesztő gólt lőtt a korábbi argentin válogatott Claudio López a Kansas City Wizards-Los Angeles Galaxy mérkőzésen az MLS szombati játéknapján. A "Tetű" becenévre hallgató csatár valamivel a félpályán túlról, hatvan méterről talált be a 26. percben. A Galaxy egy David Beckham-Landon Donovan összjáték után egalizált hét perccel később. Nézze meg az egykori Valencia-sztár találatát, amely minden bizonnyal a szezon gólja!
 
Bővülhet az MLS: nyolc város is jelölt 2008. augusztus 3. 10:48 Bővülés előtt áll az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS), de a liga érintett vezetői roppant óvatosak akár a létszámemeléssel kapcsolatosan, akár arra vonatkozóan, hogy melyik kiváltságosok léphetnek be az anyagilag egyre jobban álló, David Beckham belépésével gazdaságilag még inkább egyenesbe kerülő sorozatba.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu