KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JURIJ ZSIRKOV"
Hivatalos: Zsirkov az Anzsiban! 2011. augusztus 6. 18:22 A szombati naptól az Anzsi Mahacskala játékosa az orosz válogatott balbekk Jurij Zsirkov - ezt a dagesztáni klub erősítette meg hivatalos honlapján, délután. Négyéves szerződést írt alá a sztár, akit a Tom Tomszk elleni, 2-0-ra megnyert találkozó előtt mutattak be a közönségnek.
 
Dzsudzsákék rárepülnének a Chelsea-ászra 2011. augusztus 2. 10:11 Nem tud megnyugodni a Dzsudzsák Balázst leigazoló Anzsi Mahacskala. A komoly terveket szövögető orosz klub most éppen Jurij Zsirkovra reppenne rá.
 
A Zenit hazavinné a Chelsea játékosát 2011. június 15. 11:18 Két év után visszatérhet az orosz bajnokságba Jurij Zsirkov, a Chelsea labdarúgója. A 42-szeres válogatott középpályásért ugyanis bejelentkezett ádázul harcolt a Huszti Szabolcsot is foglalkoztató bajnoki címvédő.
 
Tizenkét milliót kereshet a Chelsea 2011. május 14. 10:48 Két év után visszatérhet az orosz bajnokságba Jurij Zsirkov, a Chelsea labdarúgója. A 61-szeres válogatott középpályásért ugyanis bejelentkezett a Szpartak Moszkva, jelentős összeget költene az üzletre.
 
Távozhat a Chelsea szélsője 2011. február 24. 14:43 A The Sunnak adott nyilatkozatában Jurij Zsirkov kijelentette: amennyiben nem kap rendszeres játéklehetőséget a Chelsea-nél, a nyáron valószínűleg elhagyja a londoniakat.
 
Kié volt a legszebb BL-gól? Szavazz! 2010. október 21. 12:46 Bővelkedett gólokban, és nem akármilyen gólokban a magunk mögött hagyott labdarúgó Bajnokok Ligája-forduló. A SportHirado.hu a keddi és szerdai játéknapon esett összesen 45 gólból kiválasztotta a 8 legszebbet, a győztes személyének kiválasztásában viszont Olvasói segítségét kéri. Szavazz, melyik volt a csoportkör 3. fordulójának leglátványosabb gólja. Az eredményt október 22-én délután tesszük közzé!
 
A Chelsea hőse és a hazafiasság 2010. október 20. 15:56 Jurij Zsirkov első gólját szerezte tétmeccsen a Chelsea-ben, és egyáltalán nem okoz lelkifurdalást számára, hogy éppen egy orosz csapat, a Szpartak Moszkva ellen talált be a keddi BL-játéknapon. A találat kapcsán Ivanovics érdemeit is kidomborítja – aki korábban szintén futballozott az orosz fővárosban.
 
Nincs jó balszélsője a Chelsea-nek! 2010. február 23. 13:31 A visszatérő játékmester Frank Lamparddal, de első és második számú balszélsője nélkül kénytelen pályára lépni a Chelsea az Internazionale otthonában, a labdarúgó Bajnokok Ligája szerda esti nyolcaddöntőjében.
 
Nápolyba kerülhet a Chelsea szélsője 2009. december 8. 13:09 Angliából erősítene az SSC Napoli: az olasz klub ugyanis meg kívánja szerezni a Premier League-ben éllovas Chelsea klasszisát, Jurij Zsirkovot. Aurelio de Laurentiis elnök kölcsönszerződést kíván kötni a technikás szélsővel.
 
A Chelsea új ásza beismerte bűnösségét 2009. július 7. 15:41 Jurij Zsirkov csak magát okolhatja azért, hogy nehezen érteti meg magát új csapattársaival. A Chelsea orosz középpályása ugyanis nem fogadta meg Roman Abramovics három évvel ezelőtti tanácsát, és nem tanult meg angolul, aminek most alaposan megissza a levét. A CSZKA-tól igazolt játékosnak már csak néhány napja van arra, hogy magára szedje legalább az alapszintű nyelvtudást.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu