KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JUAN_PABLO_MONTOYA"
Montoya is tart a Formula-1 halálától 2009. június 20. 10:28 A néhány évvel ezelőtt a száguldó cirkusz fenegyerekének tartott Juan Pablo Montoya is úgy véli, a Nemzetközi Automobil-szövetség és a csapatok nagy részét tömörítő érdekvédelmi szövetség vitája és a FOTA által ígért ellensorozat beindítása megölheti a Formula-1-et.
 
Montoyát kirázza a hideg a Formula-1-től 2008. november 26. 16:11 Juan Pablo Montoya sokadjára nyomatékosította, nem kíván visszatérni a Formula-1-be, mert nagyon jól érzi magát ott, ahol most van. A NASCAR-versenyzővé lett kolumbiai ezért újabb ajánlatokat utasított vissza, mivel csak és kizárólag a tengerentúli sorozat érdekli.
 
NASCAR: pénzügyi válság, szponzorvadászat, csapatösszevonás 2008. november 13. 12:16 Egyesítik a Dale Earnhardt Incorporated (DEI) és a Ganassi istállókat a költséghatékonyabb működés, illetve a pénzügyi válság túlélése miatt. A döntést a szponzorok jobb elosztása, illetve új támogatók megszerzése is szorgalmazta.
 
Montoya: Lewis, maradj távol Massától! 2008. október 29. 15:29 A napjainkban már a NASCAR-sorozatban szereplő, a száguldó cirkuszban is futamgyőzelmeket arató Juan Pablo Montoya úgy véli, Lewis Hamilton akkor nyerheti meg az 59. Formula-1-es világbajnokságot, ha a Brazil Nagydíj rajtja után a lehető leggyorsabban eltávolodik legnagyobb és egyetlen „igazi” ellenfelétől, Felipe Massától. A kolumbiai autóversenyző szerint valószínűleg a Ferrari pilótája söpri be Interlagosban az első helyet, de a McLaren-Mercedes jó eséllyel pályázik a végső sikerre.
 
Montoya nem távozik a sorozatból 2008. október 8. 19:15 Juan Pablo Montoya a gyengébb szezonja ellenére elkötelezte magát a Chip Ganassi Racing istálló mellett a NASCAR-ban. A kolumbiai versenyző az autosport.com-nak adott interjújában nyilatkozta ezeket. Az egykori Formula-1-es versenyző elmondta azt is, hogy egyelőre nem szeretne visszatérni az Indy 500-as sorozatba.
 
Biffle győzött, Edwards állt az élre 2008. szeptember 15. 08:34 Első győzelmét aratta a szezonban Greg Biffle az amerikai NASCAR (Szériaautók Versenyének Nemzeti Szövetsége) királykategóriája, a Sprint Kupa-sorozat New Hampshire-i versenyén. A viadal egyben a „rájátszás”, azaz a Hajsza a bajnoki címért elnevezésű szakasz első futama is volt. A pontversenyben Kyle Busch került az élre.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu