KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JOHN_PHAN"
Vágott a „vietnami penge” 2008-ban 2008. december 18. 19:28 A vietnami születésű, Penge becenévre hallgató 34 éves klasszis, John Phan több legyet ütött egy csapásra, amikor csütörtökön a két legnevesebb pókermagazin ranglistáján is behozhatatlan előnyre tett szert, így begyűjtötte az év játékosa címet. A korábban szülei boltjában tevékenykedő amerikai két világbajnoki győzelem mellett megnyerte a legnagyobb tengerentúli sorozat, a Póker Világsorozat (WPT) egyik főversenyét is.
 
John Phan „legendás" csütörtök estéje 2008. augusztus 29. 12:51 A döntő asztal egyetlen igazi ismert profi játékosa, John Phan, élete első WPT karkötőjét nyerte a Póker Világsorozat harmadik állomásán csütörtökön Los Angelesben. A Legends of Poker Főversenyén, a 10,000 dolláros NL Hold'em tornán a második helyről vágott neki az utolsó napnak, ahol a heads upig menetelt. Az Amit Makhija elleni kitűnő párbaj során egy river lapra érkező király mentette meg a kieséstől, majd rövidesen győzött és több mint 1,091 millió dollárral gazdagodott.
 
Makhija a Los Angeles-i hatosfogat élén 2008. augusztus 28. 19:19 A szerdai játéknapot követően hat játékos részvételével öltött formát a Póker Világsorozat (WPT) Legends of Poker tornájának döntő asztala Los Angelesben. A Bicycle Kaszinóban 27-en vágtak neki a negyedik napnak, a legtöbben búcsúztak, nem úgy Amit Makhija, aki tekintélyes előnnyel, az élen várja a csütörtöki finálét. Mögötte a második helyen az idei WSOP-n egyedülálló módon két karkötőt begyűjtő vietnami születésű John Phan áll.
 
A WSOP és a 26 milliárd forint története 2008. július 19. 15:06 Minden idők legnagyobb pókerrendezvénye, a 39. WSOP (World Series of Poker) 47 napon át, 55 versenyszámban zajlott a Las Vegas-i Rio Hotel és Kaszinóban. A szervezők nem kevesebb mint 52,720 nevezést regisztráltak, a versenyzők több mint 180 millió dollárt, azaz 26 milliárd forint körüli összeget fizettek be a tornák során. A kártyajáték terjeszkedése határtalan, kétszer több nemzet tagjai vettek részt az idei kiírásban mint két éve. Hiába ért azonban véget a WSOP, a főverseny győztesének személye csak novemberben derül ki.
 
Nívós mezőnyben lett 68. Tóth Richárd 2008. június 25. 09:39 Tóth Richárd előző heti bravúros produkcióját követően végig az átlagos zsetonmennyiség környékén maradva, több kisebb parti elbukásával a fizetős helyektől távol esett ki a 39. WSOP (World Series of Poker) keddi napján. Az idei versenysorozat 40. tornája a 2500 dolláros Triple Draw az amerikai John Phan sikerével zárult, aki korábbi teljesítményét megismételve már második karkötőjét nyerte az idei WSOP-n.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu