KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JIMMIE_JOHNSON"
NASCAR-csúcs: Johnson ötödjére bajnok 2010. november 22. 10:32 VIDEÓ! Utánozhatatlan, ellenállhatatlan, hihetetlen: Jimmie Johnson sorozatban ötödik bajnoki címét ünnepelheti, amelyre a NASCAR történetében még sohasem volt példa. A tengerentúli autós sorozat királya Miamiban tette fel fejére a koronát.
 
Történelmet írt a bajnok NASCAR-pilóta! 2009. november 23. 09:54 Előtte még soha senkinek nem sikerült egymásután négyszer az, ami Jimmie Johnsonnak. A NASCAR-pilóta magyar idő szerint hétfő hajnalban, a Homestead-Miami Speedwayen ünnepelhette újabb bajnoki címét. Fantasztikus!
 
Összetörte magát a bajnok az időmérőn 2009. május 9. 13:39 Nem sikerült valami fényesen Jimmie Johnsonnak az időmérő edzés A Nascar –srorozat Darlingtoni állomásán, a Southern 500-on. Az előző három szezon bajnoka hibázott, és a falnak csapódott. A Chevrolet pilótája így csak a negyvenkettedik helyről vághat neki a futamnak magyar idő szerint hétfőn hajnalban. A kvalifikációt egyébként Matt Kenseth nyerte meg Jeff Gordon előtt.
 
Győzelemmel ünnepelte a születésnapját 2009. május 4. 09:21 Nem mindennapi módon ünnepelte születésnapját Kyle Busch, hiszen a Toyotával versenyző fiatal klasszis megnyerte a NASCAR-sorozat legutóbbi futamát, a Crown Royal Presents the Russ Friedmann 4-et, Richmondban. A fiatal versenyző ezzel az ötödik helyre jöbb fel az összetett versenyben. Az elmúlt három szezon bajnoka, Jimmie Johnson csak a harminchatodik helyen végzett.
 
Végre újra villantott a tavalyi bajnok! 2009. március 30. 16:34 Újra itt van, újra itt van, újra itt van a nagy király! Jimmie Johnson a 2009-es évad kilencedik futamán végre győzött, az elmúlt három idény bajnoka Martinsville-ben ért révbe. A NASCAR legrövidebb pályáján immáron hatodik alkalommal diadalmaskodott a sztárpilóta.
 
Busch-nak ezúttal sem akadt ellenfele 2009. március 23. 08:40 Második sikerét ünnepelhette Kyle Busch a NASCAR-sorozat 2009-es idényében, miután a fiatal klasszis megnyerte a Food City 500-at magyar idő szerint hétfőn hajnalban. A 18-as rajtszámmal versenyző pilóta a futam nagy részében élen autózott. A második Danny Hamlin lett, a harmadik helyen az elmúlt három év bajnoka, Jimmie Johnson végzett.
 
Amikor az utolsóból lesz az első! 2009. március 2. 09:00 Hihetetlen győzelmet aratott a számára hazai pályának számító Las Vegas Motor Speedwayen Kyle Busch a NASCAR-sorozat legutóbbi futamán, magyar idő szerint hétfőn hajnalban. A Toyotával versenyző pilóta az utolsó helyről indulva diadalmaskodott. Az előző szezon bajnoka, a háromszoros Sprint Kupa-győztes Jimmie Johnson csupán a huszonnegyedik helyen végzett.
 
Busch-család: szerencse és pech Vegasban 2009. február 28. 08:40 Kyle Busch és Kurt Busch szerezte meg az első két helyet az időmérőn a NASCAR-sorozat soron következő állomásán, a Shelby 427 elnevezésű futamon, Las Vegasban. Az elmúlt kilenc évben egyetlen testvérpár sem tudta ez véghezvinni, kár azonban, hogy Kyle motorja lerobbant a tréning során, így csak az utolsó helyről indulhat vasárnap. Az előző szezon bajnoka, Jimmie Johnson lett a harmadik, míg az első két futamot megnyerő Matt Kenseth csak a negyvenedik helyen végzett az időmérőn.
 
Vajon ki győzi le Matt Kensethet? 2009. február 23. 09:30 Nem mindennapi tettet vitt véghez Matt Kenseth! A Ford versenyzője a szezonnyitó után az Auto Club 500-at is megnyerte. A 2003-ban a NASCAR Sprint Kupát nyert pilóta Jeff Gordon és Kyle Busch haladt át a célvonalon. A legutóbbi három szezon bajnoka Jimmie Johnson a kilencedik helyez zárta a versenyt.
 
A húspástétom okozta a bajnok vesztét 2009. február 21. 09:18 Brian Vickers bizonyult a leggyorsabbnak az Auto Club 500 elnevezésű versenyének időmérő edzésén a kaliforniai Fontanában. A NASCAR-sorozat Hajsza a Sprint-kupáért elnevezésű kiírás 2008-as bajnoka, Jimmie Johnson a második helyről vághat neki a vasárnapi futamnak. A harmadik a Forddal versenyző Jamie McMurray lett.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu