KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JESPER_HOUGAARD"
Hougaard: két kontinens, két karkötő 2008. szeptember 24. 00:13 A dán Jesper Hougaard győzelmével zárult a World Series of Poker Europe (WSOPE) első versenyszáma, az 1,500 fontos NL Hold'em torna kedden. A 24 éves játékos az első a sorozat történetében, aki az Atlanti-óceán mindkét oldalán begyűjtötte az értékes aranykarkötőt, 410 fős mezőnyt maga mögé utasítva, nem akármilyen döntő asztalon szerezte meg az első helyet Londonban.
 
Kaló Dénes az 57. helyen jutott tovább 2008. szeptember 11. 10:08 Kezdő zsetonmennyiségének kétszeresével 19,700 dollárral, az 57. helyen lépett tovább Kaló Dénes, az Európai Pókersorozat (EPT) barcelonai állomásán a nyitóforduló első, szerdai csoportjában. A nap vége előtt nem sokkal azonban kiesett a júliusban a Póker Világsorozaton karkötőt nyerő Markovits Ádám, búcsúzott Jerney Ádám és Kozma Dávid is. Az első csoportban 292-en neveztek, ám pénteken már csak 112-en folytatják, csütörtökön újabb közel 300 versenyző mutatkozik be.
 
Profi asztaliteniszező a póker csúcsán 2008. június 22. 12:15 A dán Jesper Hougaard végig irányítva a döntő asztalt, élete első WSOP (World Series of Poker) karkötőjét nyerte vasárnap, a Rio Hotel és Kaszinóban az 1500 dolláros NL Hold'em tornán. A 24 éves játékos annak a fiatal generációnak a tagja, amely Gus Hansen sikereinek hatására kezdett pókerpályafutásba. Hougaard korábban az asztaliteniszben jeleskedett, azonban ettől a naptól kezdve a WSOP-n is komoly ellenfélként kell számolni vele.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu