KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JERMAIN DEFOE"
Nagy visszatérő a PL-ben 2015. január 17. 14:38 Visszatér az angol labdarúgó Premier League-be a korábbi 55-szörös válogatott Jermain Defoe, aki pénteken három és fél évre szóló szerződést kötött a Sunderland együttesével.
 
Elhagyja klubját a Spurs csatára 2014. január 10. 11:48 Márciustól az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Toronto FC-ben folytatja pályafutását Jermain Defoe, a Tottenham Hotspur angol válogatott csatára.
 
Újabb sokk az angoloknak 2012. június 7. 11:45 Jermain Defoe elhagyta az angol labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki bázisát azt követően, hogy tudatták vele: 49 éves édesapja elhunyt az éjjel. Jimmy Defoe egy ideje már betegeskedett, de a játékost - érhető módon - sokkolta a halála. Az angol szövetség ennek ellenére azt közölte, a támadó később ismét csatlakozik a kerethez, igaz, a Franciaország elleni első mérkőzést kihagyja.
 
Rihanna égett, mint a Reichstag 2011. november 17. 16:14 Rihanna képes volt azt a bravúros kérdést feltenni Jermain Defoe-nak, a Tottenham Hotspur támadójának, hogy „ugye az Arsenalban játszol?”…
 
Megfenyegette a Tottenhamet 2011. május 19. 16:43 Jermain Defoe nem kertelt, hanem kijelentette: amennyiben nem kap több játéklehetőséget Harry Redknapp menedzsertől, elhagyja a Tottenhamet.
 
Edzésbe állt a Tottenham csatára 2010. november 17. 12:55 Egy hónappal várt visszatérése előtt teljes edzésmunkát kezdett végezni Jermain Defoe, aki az angol labdarúgó-válogatott Svájc elleni szeptemberi Európa-bajnoki selejtezőjén sérült meg.
 
Egy csatára maradt a Tottenhamnek 2010. november 10. 10:57 Roman Pavljucsenko kidőlésével egyetlen csatára maradt Harry Redknappnek a hétvégi Blackburn elleni Premier League-mérkőzésre – panaszolta a menedzser a keddi 1-1-es döntetlennel zárult meccs után.
 
„Futballistával? Soha többé!” 2010. szeptember 12. 23:37 Jermain Defoe volt barátnője bevallotta, azért hagyta el annak idején a Tottenham angol válogatott sztárját, mert folyton megcsalta őt. A szőke szexbomba Chantelle soha többé nem kezdene futballistával.
 
Nagy a baj: Defoe három hónapra dőlt ki 2010. szeptember 10. 12:36 Elszomorító hírrel kell megbirkóznia a Tottenham Hotspur szurkolóinak, súlyosabb a pénteken Bulgária ellen még triplázó, ám a keddi Svájc elleni Eb-selejtezőn megsérült Jermain Defoe állapota, aki hat hét helyett három hónapot kénytelen kihagyni. A hírt az egyesület orvosai hozták nyilvánosságra pénteken.
 
A Tottenham ásza hat hétre kidőlt 2010. szeptember 9. 15:25 Jermain Defoe hat hétig nem állhat a Tottenham Hotspur rendelkezésére bokaszalag-húzódása következtében.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu