KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JEREZ"
Lorenzo volt a leggyorsabb Jérezben 2012. április 28. 16:25 Csakúgy mint az évnyitó Katari Nagydíjon, most is Jorge Lorenzo szerezte meg az első helyet a gyorsaságimotoros-világbajnokság (MotoGP) szombati időmérő edzésen. 135 ezreddel kellett jobbat mennie a 2010-es bajnoknak, hogy Dani Pedrosát maga mögé szorítsa Spanyolországban. A harmadik helyre Nicky Hayden ért be több mint egy másodperces hátránnyal. A címvédő Casey Stoner az 5., Valentino Rossi pedig a 13. helyről indulhat. A 2010-es valenciai GP óta ez az első alkalom, hogy az első három helyezett különböző gyártót képvisel a kategóriában.
 
Meglepetés: Pedrosa indul az élről 2010. május 1. 15:20 Váratlanul Dani Pedrosa futotta a legjobb időt a gyorsaságimotoros-világbajnokság MotoGP-kategóriában az időmérő edzésen. A Honda spanyol pilótája mögött Jorge Lorenzo végzett, a Katarban az első helyről induló Casey Stoner tette teljessé az első sort. A vállát fájlaló Valentino Rossi jól szerepelt, kevesebb mint négy tized másodperc hátránnyal a negyedik helyet kaparintotta meg. Talmácsi Gábor Moto2-es időmérője 15 órakor kezdődött.
 
Bravúr: második hellyel nyitott Talmácsi 2010. április 30. 16:30 A szezonnyitó Katari Nagydíjon kilencedik helyet szerző Talmácsi Gábor remekelt a gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto2-es kategóriájában Jerezben. A magyar pilóta a 32 induló közül a nagyszerű második pozíciót gyűjtötte be.
 
Vállsérüléssel érkezett Jerezbe Rossi 2010. április 30. 15:24 A katari futam megnyerése után Valentino Rossi dolgát nemcsak a szezon első versenyén láthatóan szélvészgyors Casey Stoner, hanem saját válla is nehezíteni fogja a hétvégén Jerezben a gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájában, a MotoGP-ben. Az olasz legenda egy motokrossz edzésen sérült meg két hete.
 
Darabokra törte autóját Fernando Alonso 2009. március 15. 13:41 Hatalmas balesettel kezdődött a kétszeres világbajnok Fernando Alonso számára a Formula-1-es világbajnokság rajtját megelőző utolsó tesztelés Jerezben. A Renault 27 esztendős spanyol pilótája a nyolcas kanyarban csúszott ki és darabokra törte autóját. Bukását követően szünetelt az edzés, amely csak félóra múltán folytatódhatott. Délig a legjobb időt a meglepetéscsapat, a Brawn GP pilótája, Rubens Barrichello futotta, 1:19.808 perces eredménnyel.
 
Talmácsi egyre jobban érzi a motort 2009. január 28. 18:23 Ezúttal bő egytizeddel teljesítette gyorsabban a jerezi pályát a keddi teszteléshez képest Talmácsi Gábor, a gyorsaságimotoros-világbajnokság 250 köbcentis kategóriájának magyar újonca. A tréning harmadik, egyben záró napján is Alvaro Bautista volt a leggyorsabb, világbajnokunk a negyedik időt érte el.
 
Talma máris egy másodperccel gyorsabb 2009. január 27. 20:33 Egy másodperccel megjavította hétfői időeredményét Talmácsi Gábor a 2009-es gyorsaságimotoros-világbajnokságot megelőző tesztelésen, Jerezben a 250 köbcentis kategóriájában. A magyar klasszis állítja, jó formában van, de elmondta azt is, hogy még mindig nem tökéletes a sérült keze, azonban megszerzett harmadik helye saját bevallása szerint is bizakodásra adhat okot.
 
Talmácsi nekilátott a 2009-es évnek 2009. január 26. 19:59 Gyakorlatilag is elkezdődött az év Talmácsi Gábor számára: a gyorsaságimotoros-világbajnokság 250 köbcentis kategóriájában debütáló magyar pilóta hétfőn nekivágott a tesztelésnek Jerezben. Talma az ötödik időt érte el, ez a felkészülés ezen szakaszában még nem mérvadó, hiszen elsősorban a beállítások próbálgatása volt a cél.
 
Kovalainen Jerez leggyorsabbja pénteken 2008. július 25. 20:36 A McLaren Mercedes finn pilótája, Heikki Kovalainen a négynapos tesztelés legjobb eredményével, 1:18.385 perces idővel nyert pénteken a spanyolországi Jerezben. Mögötte második lett a korábbi négyszeres ChampCar bajnok, Sebastian Bourdais a Torro Rossóval. A harmadik pozíciót jelentős hátrányban David Coulthard szerezte meg. A Ferrarival versenyző Felipe Massa meglepetésre csak ötödik lett.
 
Vettel-részsiker a jerezi forróságban 2008. július 23. 18:20 A keddi siker után szerdán is a Toro Rosso német tehetsége, Sebastian Vettel bizonyult a leggyorsabbnak a Formula-1-es csapatok jerezi tesztelésén. A jövőre már a Red Bullt erősítő pilóta mögött Pedro de la Rosa és Kimi Räikkönen végzett.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu