KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JAVIER_PASTORE"
Ez meg milyen csel, Pastore? 2014. november 23. 09:41 "Szivárványtrükk" két ember között Metzben (2-3) a PSG argentin válogatott játékosától, Javier Pastorétől. Cuauhtémoc Blanco trükkjét (az 1998-as vb-ről), és Ilhan Mansiz cselét (Roby Carlosszal szemben, 2002-ből) kombinálta. Ez hihetetlenül magas szint. Videó!
 
A PSG bevette Nápolyt 2014. augusztus 11. 22:24 Hiába volt 100 százalékos a meccs előtt a Napoli a nyári előszezonban, a francia bajnok PSG nagy küzdelemben nyerni tudott a San Paolóban rendezett hétfői felkészülési meccsen. Két korábbi Napoli-kedvenc is PSG-mezben tért vissza, Edinson Cavanit kifütyülték, Ezequiel Lavezzit megtapsolták. A nyerő ember végül Javier Pastore lett, aki egy Higuaín-Ibrahimovic gólváltás után egyedül eldöntötte a mérkőzést. Bő egy hét múlva a Bilbao látogat majd ebbe a stadionba, a tét a BL-főtáblára jutás lesz.
 
Marad Ménez, marad Pastore 2014. január 15. 17:40 Jérémy Ménez és Javier Pastore is megerősítette, hogy a Paris Saint-Germain csapatában fejezi be a szezont - erről Bordeaux-ban beszélt a két játékos kedd este, a 3-1-re megnyert Ligakupa-elődöntő után.
 
Messi jöhet, Pastore marad Párizsban 2012. augusztus 1. 15:16 Lionel Messivel a csapatban szállnak ringbe az argentinok augusztus 15-én Frankfurtban, Németország ellen, barátságos mérkőzésen. Fabrizio Coloccini (Newcastle) kiszorította Matias Silvestre-t (Inter), Javier Pastore és Rodrigo Palacio is kimaradt. A keret nem teljes, a hazai ligából is csatlakoznak majd négyen vagy öten a nyitó forduló után, köztük Braña (Estudiantes), Maxi Rodríguez (Newell’s) és Clemente Rodríguez (Boca).
 
Argentin keret Tévez és Pastore nélkül! 2012. május 19. 16:34 Alejandor Sabella szövetségi kapitány megnevezte választottjait az Ecuador (vb-selejtező, június 2., Buenos Aires) és a Brazília (barátságos, június 9., New Jersey) elleni barátságos mérkőzésre. Egyelőre csak az idegenlégiósok közül válogatott, 18 játékost jelölt, köztük az Universadad de Chile védőjét, Matias Rodríguezt és az Internacional középpályását, Pablo Guinazút. Carlos Tévezre, Javier Pastorére és Martín Demichelisre nem számít. Az argentin élvonalban futballozó játékosoknak később postázzák a meghívót.
 
Bajban Pastoréék, öt pont a hátrányuk 2012. április 27. 23:02 Belhanda harmadik percben szerzett gólja elég volt a Montpellier-nek ahhoz, hogy győzni tudjon a déli derbin Toulouse-ban, és ötpontos előnyre tegyen szert a bajnoki tabellán, a Paris Saint-Germainnel szemben. Carlo Ancelotti csapatának nyernie kell a forduló rangadóján, a címvédő Lille otthonában, ha továbbra is a bajnoki címről szeretne álmodni. A Marseille már a 13. vereségét szenvedte el pénteken, Lorientban.
 
Megsérült Pastore 2012. január 21. 15:50 Háromhetes kényszerpihenőre vonul Javier Pastore, a Paris Saint-Germain argentin karmestere, aki egy pénteki kupameccsen szenvedett izomhúzódást bal combjában.
 
Pastore nagyobb klubhoz igazolna 2011. december 19. 13:23 Javier Pastore elismerte, nem a Paris Saint-Germainben szeretne megöregedni, és nem mondana nemet egy sztárcsapat hívására.
 
„Szerencse, hogy van egy Pastorénk" 2011. október 3. 09:05 VIDEÓ! A vezetőedző: a „Játszottunk!", a katari tulajdonos „Szerencse, hogy van egy Pastorénk!" felkiáltással értékelte a Paris Saint-Germain vasárnapi győzelmét a Ligue 1 9. fordulójában. A nyáron 86 millió euróból megerősített fővárosiak építkezése váratlanul gyorsan halad, hisz máris a tabella élére álltak. Győzelemmel abszolválta a hétvégét a Lille, miközben tovább folytatódik a Marseille vesszőfutása.
 
A Lyon lehet Pastore következő áldozata 2011. szeptember 30. 21:26 Két francia nagyhatalom csap össze a Ligue 1 9. fordulójában, ráadásul a PSG és a Lyon topformában, azonos mutatókkal, a tabella élén holtversenyben várja a vasárnapot. Kell ennél nagyobb rangadó? Javier Pastorén sok múlhat, aki zsinórban két bajnokit döntött el az elmúlt másfél hétben!
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu