KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JARKKO_NIEMINEN"
Ismét egy közös tippszelvény - blog 2011. június 21. 14:18 A hétfőnek annyi, de mint azt 1979-ben az ír punkbanda, a Boomtown Rats megpróbálta érzékeltetni, senki sem szereti a hétfőket. Úgyhogy lépjünk is tovább, alkalmi jövendőmondónk is ezt szeretné: ennek örömére egy újabb közös, az olvasókkal együtt összefarigcsált tippsorral jelentkezett be. A keddnek jobbnak kell lennie, mert a szakértők állították össze a kettőskötést. Mindehhez kívánunk mi is sok szerencsét - mindenkinek!
 
Erődemonstrációt tartott Nadal 2011. április 13. 16:04 Tekintélyt parancsoló győzelemmel kezdte a salakszezont Rafa Nadal a 2,227 millió dollár összdíjazású Monte-Carlói Masters második fordulójában. A finn Jarkko Nieminen volt az áldozata szerda délután (6:2, 6:2). A következő körben a remek formában lévő francia Richard Gasquet vár a címvédőre.
 
Sokkoló Berdych- és Davigyenko-vereség 2010. október 20. 23:35 Tovább folytatódik Tomas Berdych mélyrepülése, a wimbledoni döntős két győzelem mellett hatodik vereségét szenvedte el, mióta augusztusban a US Openen az első fordulóban búcsúzott, ezúttal Jarkko Nieminen verte a stockholmi ATP tenisztornán.
 
Két rövidítés kellett Federer sikeréhez 2008. október 23. 21:24 Elmaradt legjobbjától, ennek ellenére nem engedett a két szettből az első helyen kiemelt Roger Federer a szülővárosában, Bázelben zajló 891 ezer dollár összdíjazású férfi tenisztorna nyolcaddöntőjében a finn Jarkko Nieminen ellen. A korábbi világelső könnyen gondba kerülhetett volna, azonban csakúgy mint mindig, ezúttal is a fontos pontokat megnyerte, így negyeddöntős.
 
Tenisz, Bázel: Markosz Bagdatisz már az első körben kiesett 2008. október 22. 18:53 Már az első fordulóban kiesett a ciprusi Markosz Bagdatisz 891 ezer euró összdíjazású bázeli tenisztornán, miután kikapott a spanyol Marcel Granollerstől 6:2, 4:6, 6:2-re. Rajta kívül a finn Jarkko Nieminen is továbbjutott, ő Roger Federer ellen fog játszani a második körben.
 
Tenisz, Stockholm: Nieminen elődöntőbe jutott, Ancic visszalépett 2008. október 10. 18:04 A finn Jarkko Nieminen könnyed győzelmet aratott a nyolcaddöntőben bravúrt bemutató Oscar Hernandez ellen a 713 ezer euró összdíjazású stockholmi férfi keménypályás tenisztornán. Játék nélkül jutott tovább Nisikori Kej, mivel a horvátok kiválósága, Mario Ancic visszalépett a küzdelemtől.
 
Tenisz, Bangkok: kiesett az ötödik helyen kiemelt Nieminen 2008. szeptember 25. 14:52 Az ötödik helyen kiemelt finn Jarkko Nieminen már a nyolcaddöntőben kiesett az 576 ezer dollár összdíjazású bangkoki keménypályás férfi tenisztornán.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu