KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "INDYCAR"
Flúgos futam Baltimore-ban 2012. szeptember 3. 22:07 Ryan Hunter-Reay sikerével ért véget az Indycar világbajnokság utolsó előtti futama. A versenynek második alkalommal otthont adó Baltimore kiváló házigazdának, Michael Andretti pedig elsőosztályú rendezőnek bizonyult.
 
Sztárpilóta hunyt el a horrorbalesetben 2011. október 17. 09:07 VIDEÓ. Életét vesztette az Egyesült Államok népszerű autós sorozata, az IndyCar Las Vegas-i Indy 300-as viadalán a 33 esztendős Dan Wheldon, aki 2005-ben, illetve 2011-ben megnyerte a legendás 500 mérföldes indianapolisi futamot és hat évvel ezelőtt a bajnokságot is. A elhunyt brit legendáról vezető Formula-1-es pilóták emlékeztek meg, Wheldont felesége Susie, és két kisfia, Sebastian és Oliver gyászolja.
 
Égő autójába szorult a pilótanő 2010. június 10. 12:35 VIDEÓ! Egy örökkévalóságnak tűnt, mire kimentették égő kocsijából a svájciak feltörekvő pilótanőjét, Simone de Silvestrót az IndyCar sorozat legutóbbi, texasi állomásán, Fort Worthben. Háromszáz km/h-s sebességgel csapódott az oldalfalnak, kigyulladt az autója. A két mentőegység ugyan gyorsan megérkezett, de a legtöbben a locsolócsővel voltak elfoglalva! Fél percig tartott, mire sikerült kiszabadítani. Nézd meg videón!
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu