KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "HUUB_STEVENS"
Schalke: visszatért a korábbi sikeredző 2011. szeptember 27. 10:51 Gelsenkirchenben remélik, ezúttal megdől az az axióma, hogy a „felmelegített leves nem jó”! A Schalke 04 ugyanis kedden bejelentette, két évre szóló szerződést kötött korábbi sikeredzőjével, Huub Stevensszel.
 
Dzsudzsák "kedvenc" edzője Bodnáréknál? 2009. április 17. 15:45 Osztrák lapinformációk szerint a következő szezontól Huub Stevens lesz a Red Bull Salzburg labdarúgócsapatának edzője.
 
Dzsudzsák: Terhünkre volt Stevens 2009. január 28. 17:35 INTERJÚ. A PSV Eindhoven vezetőedzője, Huub Stevens szerdán lemondott, ám Dzsudzsák Balázs úgy tartja, ezt a döntést már decemberben meg kellett volna hoznia. A magyar középpályás a SportHirado.hu megkeresésére elárulta, némileg fellélegezhet a szakvezető távozásával, ám azt egyelőre csak találgatni tudja, ki lesz a piros-fehérek következő trénere. A szélső elutazik a válogatottal a február 11-i barátságos válogatott mérkőzésre Izraelbe, de nem lett volna csalódott, ha lefújják a tel-avivi vendégszereplést.
 
MEGVAN 2009. január 28. 17:12 A PSV Eindhoven vezetőedzője, Huub Stevens szerdán lemondott, ám Dzsudzsák Balázs úgy tartja, ezt a döntést már decemberben meg kellett volna hoznia. A magyar középpályás a SportHirado.hu megkeresésére elárulta, némileg fellélegezhet a szakvezető távozásával, ám azt egyelőre csak találgatni tudja, ki lesz a piros-fehérek következő trénere. A szélső elutazik a válogatottal a február 11-i barátságos válogatott mérkőzésre Izraelbe, de nem lett volna csalódott, ha lefújják a tel-avivi vendégszereplést.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu