KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "HOSSZEIN_REZAZADEH"
Micsoda „sztárpár": Pálinger és Torres 2009. április 13. 19:00 Meghökkentő, de egy fotó erejéig meglehetősen sok hasonlóságot vélhetünk felfedezni a Liverpool labdarúgócsapatának támadója, Fernando Torres és a Győri ETO kézilabdázója, Pálinger Katalin között. Ha alaposan körülnézünk, számtalan sportszemélyiséget találunk Diego Maradonától kezdve, Carlos Tévezen, Ana Ivanovicson, Alain Proston át, aki kísérteties mása egy híres színésznek, énekesnek, netán politikusnak. A SportHirado.hu egy csokorba szedte a legjobb „párosokat”.
 
Súlyemelés: Budapestre érkezett a világ legerősebb embere 2008. szeptember 19. 13:30 A Nemzetközi Súlyemelő-szövetség (IWF) budapesti titkárságán járt pénteken Hosszein Rezazadeh, a világ legerősebb embere, aki az iráni válogatott frissen kinevezett vezetőedzőjeként kilencfős válogatott élén a tatai edzőtábor vendége.
 
Nem lesz ott az olimpián Rezazadeh 2008. július 23. 20:04 Kihagyja az augusztusban kezdődő pekingi olimpiát Hosszein Rezazadeh. A kétszeres olimpiai bajnok súlyemelőt orvosai eltiltották minden komoly erőkifejtést igénylő tevékenységtől, így a versenyzéstől is.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu