KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "HOLLAND_FERFI_OLIMPIAI_LABDARUGO_VALOGATOTT"
Hollandia kiejtette az amerikaiakat 2008. augusztus 13. 13:22 Három mérkőzésen egyetlen apró győzelem is elég volt ahhoz, hogy Hollandia jusson be a legjobb nyolc közé a férfi labdarúgótorna B jelű négyesből. A németalföldiek 1-0-ra verték meg a japánokat a harmadik fordulóban, s mivel a csoportelső Nigéria 2-1-es sikert ért el az amerikaiak ellen, a tengerentúliak az utolsó pillanatban kipottyantak. A D kvartettet megnyerő Olaszország továbbvitte Kamerunt, így a koreaiak feleslegesen csípkedték magukat.
 
Ezúttal is hármat rúgtak az olaszok 2008. augusztus 10. 15:36 Honduras után a Koreai Köztársaságot is 3-0-ra győzte le az olasz férfi olimpiai labdarúgó-válogatott a torna második játéknapján a D csoportban. A mérkőzésen ismét betalált Giuseppe Rossi, majd Tommaso Rocchi és Riccardo Montolivo tette teljessé a csapat örömét. Afrika százszázalékos teljesítményt nyújtott, miután Nigéria és Kamerun mellett Elefántcsontpart is győzött. Hollandia továbbra sem képes nyerni, míg a meccsét kilenc emberrel befejező házigazda Kína a belgák ellen szenvedett vereséget.
  
Peking 2008: Roy Makaay nem játszhat az Egyesült Államok ellen 2008. augusztus 9. 09:13 Roy Makaay nem játszhat a holland olimpiai labdarúgó-válogatott soron következő, Egyesült Áallmok elleni vasárnapi mérkőzésén - jelentette be Foppe De Haan szövetségi edző szombaton.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu