KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "HOKI"
„Legyőzhetjük az olaszokat!" 2011. április 19. 16:14 A magyar jégkorong-válogatott a hollandok és a dél-koreaiak legyőzésével hangolt a nagy meccsre, az olaszok elleni szombati ütközetre, amelyen vélhetően eldől a feljutás sorsa a budapesti divízió I-es vb-n. A nagy riválisnak tartott taljánok megnyerték eddigi mindkét meccsüket, de egyiken sem brillíroztak. Ez Ancsin Jánost meglepte. Egykori válogatott klasszisunk szerint pillanatnyi forma dönt majd a rangadón - reményei szerint a mieink javára.
 
A magyar jégkorong-válogatott tagjai 2010. április 14. 13:43 Április 17-én kezdődik a divízó I-es jégkorong világbajnokság Szlovéniában, amelyen a Ted Sator vezette magyar hokiválogatott célja az A-csoportba való visszajutás, amely csöppet sem lesz egyszerű. Alább találhatjátok nemzeti csapatunk tagjait, akik az előbbiekért a legtöbbet tehetik.
 
Magyar-osztrák: gála helyett kemény harc 2010. április 10. 22:25 Vereséggel folytatta a magyar férfi jégkorong-válogatott a divízió I-es világbajnokságra való felkészülését. Ted Sator együttese az utolsó előtti gyakorlómérkőzésén 3-2-es vereséget szenvedett Ausztriától a Pannon Hoki Kupa keretében.
 
Egy Crosby nem csinál nyarat 2010. április 7. 08:15 Hiába remekelt és két assziszt mellett hiába lőtt egy gólt is Sidney Crosby, csapata, a Pittsburgh Penguins mégis kikapott hazai pályán a ligaelső Washington Capitalstól az NHL legutóbbi játéknapján. A Pingvinek 6-3-as verésben szaladtak bele a fővárosiak ellen, de így is biztos résztvevői a rájátszásnak. Csakúgy, mint a Colorado Avalanche, amely a nyugati főcsoportban utolsóként foglalta el a helyét a play-offban. Ehhez csak le kellett győznie idegenben a Vancouvert.
 
Bajnokként távozik az Alba Volán edzője 2010. március 27. 15:34 Sorozatban nyolcadik bajnoki aranyát gyűjtötte be a napokban a Sapa Fehérvár AV19 együttese, a fehérváriak szakvezetője, a finn Jarmo Tolvanen ennek ellenére távozik a klubtól. A hírt a Fejér Megyei Hírlap közölte elsőként, ám az egyesület még nem adott ki hivatalos közleményt ezzel kapcsolatban.
 
Crosby beteljesítette a kanadai álmot! 2010. március 1. 09:05 Hollywoodi mesébe illő körülmények között szerezte meg története nyolcadik olimpiai aranyát a kanadai jégkorong-válogatott. A vancouveri játékok álomdöntőjén a hazaiak hosszabbítás után 3-2-re verték a nagy rivális Egyesült Államokat. A győztes találatot pedig ki más, mint a mindössze 22 évesen legendává váló Sidney Crosby ütötte. A Pittsburgh Penguins játékosa a mennybe ment, és még csak nem is próbáltunk túlozni a jelzőkkel...
 
Győzelemmel zárt otthon az Alba 2010. február 16. 22:02 Egygólos győzelmet aratott a Sapa Fehérvár AV 19 a Klagenfurt ellen az EBEL-ben, az alapszakasz utolsó hazai találkozóján. A fehérváriak 2-1-es sikere nagyban köszönhető annak, hogy higgadtabbak tudtak maradni ellenfelüknél.
 
Fantasztikus rangadót nyert a Devils 2009. december 22. 08:55 A bajnokság két legjobb együttese találkozott egymással Pittsburghben, ahol a Pingvinek a saját pályájukon szenvedtek 4-0-s vereséget a ligaelső New Jersey Devils ellen az észa-amerikai profi hokibajnokság (NHL) 75. játéknapján. A vendégek kapusának, a veterán Martin Brodeaur hálója pályafutása során 104. alkalommal maradt érintetlen. A címvédő ezzel továbbra is csak második a Keleti Főcsoportban az Ördögök mögött. A St. Louis Blues idegenben ütötte ki 7-2-re az Edmontont, míg a Montreal és a Buffalo a ráadásban diadalmaskodott.
 
Hazai pályán rendezett gálát a bajnok 2009. december 16. 09:10 Kiütéses, 6-1-es győzelmet aratott a címvédő Pittsburgh Penguins a pocsék formában lévő Philadelphia ellen az észak-amerikai profi hokiliga (NHL) legutóbbi játéknapján. A Pingvinek legjobbja a két gólt ütő Jordan Staal és a csapatkapitány Sidney Crosby voltak. Utóbbi pályafutása során már a 21. gólját vágta a Flyers kapujába. Ugyanilyen arányban nyert a Washington is a Colorado otthonában, míg a Nashville egy gólparádét hozó meccsen diadalmaskodott a Tampa Bay ellen 7-4-re.
 
Felfalták a Nagy Almát a Pingvinek 2009. december 1. 09:34 Mike Rupp triplája is kellett a Pittsburgh Penguins 5-2-es sikeréhez New Yorkban a Rangers ellen. A Pingvinek játékosa sérülése ellenére volt csapata egyik vezére a Nagy Almának is becézett világvárosban. A 2008-as Stanley-kupa győztes Detroit Red Wings 4-1-re győzött a Dallas Stars ellen, míg a Calgary Flames a saját pályáján mosta le a Nashville-t 5-0-ra.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu