KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "HEURELHO_GOMES"
Hazaigazolhat a londoniak kapusa 2011. szeptember 14. 15:50 Sokáig a Tottenham alapemberének számított, mostanában azonban már a kispadra sem ülhet le Heurelho Gomes. A brazil kapus távozni akar, kérője pedig már akadt is.
 
Topligák: íme a szezon lúzercsapata! 2011. június 26. 14:49 Az olvasói és szerkesztői álomcsapattal megvagyunk, immár tudjuk, kik voltak az elmúlt idény legjobban teljesítő futballistái. Ezúttal a másik véglettel foglalkozunk, azokkal, akik a leginkább csalódást okoztak a magunk mögött hagyott szezonban. Az összeállítás során szakítottunk a 4-4-2-es felállással, és a Citrom-díjas tizenegyet 4-3-3-ban raktuk össze. Nézzük, kik azok, akik leginkább alulmúlták önmagukat és a várakozásokat a 2010/2011-es idényben!
 
Elengedhetik a londoni bakikirályt 2011. április 15. 11:21 Harry Redknapp ugyan kiállt a Real Madrid ellen is sorsdöntő hibát vétő Heurelho Gomes mellett, de a Tottenham Hotspur immár nem gördítene akadályt a kapus nyári távozása elé.
 
Médiastoppal fenyeget a Tottenham edzője 2010. november 2. 10:01 Bár szombaton történt, még mindig nem tudott túllépni a Tottenham Nani pofátlan gólján, amellyel a Manchester United 2-0-ra győzött a Premier League 10. fordulójában, pedig néhány óra múlva már az Intert fogadja az együttes a Bajnokok Ligájában. A mérkőzés előtti sajtótájékoztatón, miután hírek szerint büntetés vár rá, a menedzser, Harry Redknapp médiastoppal fenyegetett, míg a pórul járt kapus, Heurelho Gomes a játékvezetőt okolta mindenért.
 
Hosszabbíthat a Tottenham ásza 2010. október 31. 22:06 A Tottenham Hotspur 2015-ig szerződést hosszabbítana brazil kapusával, Heurelho Gomessel.
 
Jogos volt-e Nani pofátlan gólja? 2010. október 31. 12:14 Videón a kezezés és a gól! Nani ritkán látható góljával volt elfoglalva a Tottenham Hotspur és a Manchester United menedzsere a szombati 2-0-s gyárvárosi győzelemmel zárult angol bajnokit követően. Harry Redknapp botrányosnak nevezte Mark Clattenburg döntését és sárgát adott volna a középpályásnak, Sir Alex Ferguson viszont semmi kivetnivalót nem talált a játékvezető ténykedésében. Akkor mi is az igazság?
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu