KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "HASIM_RAHMAN"
Klicsko a 7. menetben végzett Rahmannal 2008. december 13. 23:36 Hiába fogadkozott, hogy kiüti Vlagyimir Klicskót, vereséggel hagyta el a ringet Hasim Rahman a mannheimi ökölvívó gálán. A nehézsúlyú amerikai versenyzőt a hetedik menetben léptette le a játékvezető, miután az ukrán több komoly ütést is bevitt neki. Rahman már a hatodik menetben is padlóra került, ám akkor még tudta folytatni a mérkőzést a hatodik címvédését ünneplő Klicsko ellen.
 
Hasim Rahman meghódítaná Klicskolandet 2008. december 13. 13:05 Vladimir Klicsko kiütéssel végezne szombati ellenfelével, Hasim Rahmannal, jóllehet óva int attól, hogy túlságosan is elbízza magát a mannheimi gála előtt. A Nemzetközi Bokszszövetség (IBF) és a Boksz Világszervezet (WBO) nehézsúlyú ukrán világbajnoka nem esne kétségbe akkor sem, ha végig kellene bunyóznia mind a tizenkét menetet, de egy percig sem számol azzal, hogy esetleg el is vesztheti a címvédő mérkőzést. A Szikla becenévre hallgató Rahman mindenesetre nem feltartott kézzel érkezik Németországba, elég felkészültnek érzi ugyanis magát ahhoz, hogy meglepetést okozzon, és már a pontozásos győzelemmel sem egyezne ki.
 
Ökölvívás: Hasim Rahman elmarná Vlagyimir Klicsko IBF-övét 2008. november 4. 16:49 Vlagyimir Klicsko legközelebb a 35 éves amerikai Hasim Rahmannal szállhat ringbe az IBF (Nemzetközi Bokszszövetség) nehézsúlyú világbajnoki övéért, miután Alexander Povetkin bokasérülése miatt visszalépett a december 13-ra kiírt találkozótól. Rahman 2001-ben már birtokolta az övet, miután kiütötte Lennox Lewist.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu