KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "GYURCSANY_FERENC"
Orbán helyett Gyurcsány - videó! 2010. szeptember 4. 13:07 Összekeverték Magyarország korábbi és jelenlegi miniszterelnökét a svéd televíziósok a péntek esti Eb-selejtező közvetítése alatt, amelyben Orbán Viktort mutatták Csányi Sándor MLSZ-elnökkel az oldalán, miközben a feliraton Gyurcsány Ferenc neve szerepelt. A Fidesz elnöke egyébként fapados repülőjárattal utazott Stockholmba, hogy megtekintse a magyarok Eb-selejtezős rajtját. Nézd meg a hajmeresztő bakit videón!
 
Gyurcsány: Maradjon a sportköltségvetés 2008. október 10. 15:09 Gyurcsány Ferenc azt javasolja a kormánynak, hogy a sportköltségvetés jövőre is akkora legyen, mint idén. Ezt a Nemzeti Sporttanács ülésén mondta a miniszterelnök - amint arról Sárközy Tamás, a szervezet új elnöke tájékoztatta az MTI-t.
 
Gyurcsány a kajak-kenusoknál járt 2008. augusztus 18. 05:46 Gyurcsány Ferenc miniszterelnök vasárnap meglátogatta a magyar kajak-kenu válogatottat, és hangsúlyozta, bízik abban, hogy a szakág több aranyérmet is szerez a pekingi olimpián. Hétfőn hat versenyszámban érdekeltek a mieink, az 1000 méteres előfutamokban többek között rajthoz áll kenu egyesben Vajda Attila, kajak kettesben Kammerer Zoltán és Kucsera Gábor, a hölgyeknél pedig bemutatkozik 500 méteren a Kovács Katalin, Szabó Gabriella, Kozák Danuta, Janics Natasa alkotta négyes is.
 
Gyurcsány: Jól jönne már egy arany! 2008. augusztus 15. 21:59 Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a pekingi magyar nagykövetségen rendezett pénteki fogadáson azt mondta, jó lenne már magyar győzelmet ünnepelni a pekingi nyári olimpián. A kormányfő reményét fejezte ki, hogy továbbra is az emberi teljesítmény fog versengeni egymással, és a sportolók nem a biotechnológia és a gyógyszerkutatások kísérleti alanyai lesznek.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu