KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "GYULAY_ZSOLT"
Nyugi, 2016-ig lesz Magyar Nagydíj... 2011. november 29. 21:59 "Magyarországnak 2016-ig van szerződése a Forma-1-es nagydíj megrendezésére" - mondta Gyulay Zsolt, a Hungaroring Zrt. elnöke azzal kapcsolatban, hogy Bernie Ecclestone nyilatkozata szerint a jövőben Európának be kell érnie öt versennyel.
 
„Hokisaink karrierjének csúcsa a vb" 2009. április 25. 07:48 Tizenhárom másodpercen múlt. Ennek ellenére életük legszebb élményét élik át ezekben a napokban a magyar hokiválogatott tagjai. Ilyen események idején, mint ez a világbajnokság is, mindig kiderül, hogy honi sportéletünk kis baráti közösségként működik. Péntek este a Champs Sport Pubban több korábbi és jelenlegi világklasszis sportolónk élvezte és szurkolta végig a szlovákok elleni nyitányt. Hesz Máté válogatott vízilabdázó úgy gondolja, a játékosok karrierjének csúcsa ez a vb, és már az hatalmas eredmény, hogy kijutottak Svájcba. Ezzel csak egyetérteni lehet...
 
Gyulay pályázik, Szabó pályázott volna 2008. december 11. 12:03 Mikulás napján köszöntötte a Magyar Olimpiai Bizottság az 1948-as londoni, az 1968-as mexikóvárosi, és az 1988-as szöuli olimpia magyar érmeseit a Budapesti Kongresszusi Központban. A hagyományteremtő szándékkal megrendezett eseményen a MOB-vezetőnek készülő Gyulay Zsolttal és a venezuelai és magyar jövőképpel is rendelkező Szabó Bencével beszélgettünk. A gálaest a Szózattal, egyben kínos közjátékkal indult, Bicskei Tibor, Kossuth-díjas érdemes színművész szavalás közben többször is belesült a szövegbe.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu