KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "GYINARA_SZAFINA"
Szafina döntős, kiesett a Szávay-verő 2009. május 16. 15:13 Az orosz Gyinara Szafina könnyedén jutott a 4,5 millió dollár összdíjazású női tenisztorna döntőjébe szombaton, két szettben legyőzve a szebb napokat látott svájci Patty Schnydert. A másik ágon az ifjú dán, Caroline Wozniacki lépett a fináléba, legyőzve a Szávay Ágnest kiejtő korábbi francia világelsőt, Amelie Mauresmót.
  
Negyeddöntős a Grönefeldet verő Szafina 2008. szeptember 1. 19:51 A hatodik helyen kiemelt Gyinara Szafina két szettben legyőzte a világranglista 141. helyén álló Anna-Lena Grönefeldet az amerikai nyílt teniszbajnokság nyolcaddöntőjében hétfőn Flushing Meadowsban. Az olimpiai fináléban nagy csatában vereséget szenvedő orosz, az első játszmában nagy csatát vívott az egykor szebb napokat látott némettel, ám a második felvonásban játékot sem vesztett és lépett a nyolc közé.
 
Tenisz, US Open: Szafina amerikai ellenfelét verve a 64 között 2008. augusztus 26. 19:41 Két szettben jutott a második fordulóba a hatodik helyen rangsorolt Gyinara Szafina az amerikai nyílt teniszbajnokságon, a US Openen kedden. Az orosz elmaradt legjobbjától, 10 kettős- és 35 önhibát vétett, ráadás nyolc bréklabdát hárított, azonban így is 6:3, 6:4-re győzött a hazai pályán teniszező Kristie Ahn ellen.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu