KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "GRUZ_LABDARUGO_VALOGATOTT"
Korábbi Newcastle-játékos Grúzia élén 2009. november 6. 14:28 A korábbi válogatott játékos, Temuri Kecbaja lett a grúz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A kopasz szakember Raúl Cúpert váltja a kispadon és egészen 2011-ig írta alá szerződését.
 
Vb-selejtezők: Bulgária nem tudott nyerni Tbilisziben 2008. október 15. 20:19 Bulgária harmadik mérkőzésén harmadik döntetlenjét érte el Tbilisziben Grúzia vendégeként a vb-selejtezők európai zónájának 8. számú csoportjában szerda este. A meccs 0-0-s döntetlennel végződött.
 
Angyal Norbert duplája egy pontot ért 2008. szeptember 22. 19:21 A magyar U17-es labdarúgó-válogatott Szombathelyen 2-2-es döntetlent játszott Grúziával az Európa-bajnoki selejtező első fordulójában. Sekiladze kétszer juttatta vezetéshez csapatát, Angyal Norbert azonban duplázott.
  
De Rossi szállította a sikert Udinében 2008. szeptember 10. 22:43 Daniele De Rossi duplájával a világbajnok olasz labdarúgó-válogatott simán legyőzte Grúzia legjobbjait a vb-selejtezők második fordulójában Udinében szerda este. Marcello Lippi tanítványai csak annyit adtak ki magukból, amennyi az üdvösséghez kellett, a grúzok ellen a visszafogott teljesítmény is elég volt a kétgólos sikerhez.
 
Vb-selejtező: Grúzia végül Mainzban fogadja Írországot 2008. augusztus 28. 15:19 Grúzia labdarúgó-válogatottja a korábbi hírekkel ellentétben nem Karlsruhéban, hanem Mainzban játssza világbajnoki selejtezőjét Írország legjobbjai ellen szeptember 6-án.
 
Labdarúgás: a grúz focisták Azerbajdzsánban kapnak vízumot 2008. augusztus 14. 22:15 Az eredeti tervnek megfelelően meg lehet tartani szerdán Swansea-ban a Wales-Grúzia barátságos labdarúgó-mérkőzést, mert ugyan a tbiliszi brit nagykövetség bezárt a kaukázusi ország és Oroszország konfliktusa miatt, és ezért nem tudott vízumot kiadni, a grúz játékosok az azerbajdzsáni brit külképviseleten megkapják a nagy-britanniai tartózkodási engedélyt.
 
FIFA: semleges pályára kényszerülhetnek a grúzok az írek ellen 2008. augusztus 11. 18:04 Az országban dúló fegyveres konfliktus miatt a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) valószínűleg elhalasztja a grúz labdarúgó-válogatott írek elleni, szeptember 6-ai világbajnoki selejtezőjét.
 
Labdarúgás: Hector Cúper lesz a grúz szövetségi kapitány 2008. augusztus 1. 22:07 Az argentín Hector Cúper lesz Grúzia labdarúgó-válogatottjának szövetségi kapitánya - jelentette be a helyi szövetség.
 
Barátságos mérkőzés: hazai pályán nyert a portugál válogatott 2008. május 31. 22:10 Magabiztosan, 2-0-ra nyert otthon a portugál labdarúgó-válogatott barátságos mérkőzésen Grúzia legjobbjai ellen. A hazaiak az első játékrészben szerezték mindkét góljukat, és a szünet után is fölényben játszottak.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu