KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "GRENOBLE"
Pontot rabolt a Lille a Lyon otthonából 2008. október 18. 23:46 Nagy csatában 2-2-s döntetlennel zárult a francia labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) kilencedik fordulójának rangadója a Lyon és a Lille összecsapása. A vendégek kétszer szereztek vezetést, ám a címvédő előbb Chedjou öngóljával és Grosso találatával egalizált. Fontos mérkőzésen győzött a Bordeaux a Toulouse ellen.
 
Lyon megállította a szárnyaló újoncot 2008. augusztus 23. 22:52 A Lyon hazai pályán az első félidőben szerzett két góllal magabiztosan verte a 45 év után ismét az élvonalban szereplő és első két mérkőzését megnyerő Grenoble együttesét a francia labdarúgó bajnokság harmadik játéknapján. Korábban Boudewijn Zenden góljával idegenben győzött a Marseille a Le Havre ellen ezzel megőrizte veretlenségét és a tabella élére állt, azonban az egész fordulót beárynékolta hat szurkolójuk tragikus balesete.
 
Labdarúgás, Ligue 1: csak döntetlent játszott a Lyon a Lorient-al 2008. augusztus 17. 18:34 Az első fordulóban elért 3-0-ás győzelme után a sorozatban hét bajnoki címet begyűjtő Olympique Lyon együttese mindössze egy gólnélküli döntentlent ért el a Lorient otthonában. A forduló ezidáig befejeződött másik mérkőzésén az újonc Grenoble gárdája 1-0-ra verte a Stade Rennes-t.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu