KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "GRANADA"
Ezért drága árat fizethet a Barca! 2014. április 12. 22:35 Pár nappal a BL-kiesés után a bajnokságban is 1-0-s vereséget szenvedett a címvédő FC Barcelona, méghozzá a kiesés elől menekülő Granada otthonában, a 33. forduló szombati játéknapján. Semmi sem jött be a katalánoknak ezen a napon, különösen pedig Neymarnak nem, aki idegesnek tűnt, egy alkalommal akár ki is állíthatták volna. Az is igaz, hogy Oresztisz Karnezisz kapus bombaformában védett. A házigazda a végén 100 százalékos ziccert rontott, és egy alkalommal talán járt volna neki a büntető, így összességében egyáltalán nem érdemtelenül gyűjtötte be mindhárom pontot.
 
Robbant Xavi gránátja, sír a Granada 2012. szeptember 22. 23:53 Xavi volt a Barcelona megmentője szombaton a Granada elleni hazai bajnokin, ahol csak a 87. percben sikerült feltörni a reteszt a katalánoknak, egy óriási bombagóllal. A túlórában Messi rúgatott öngólt Borja Gómezzel, így alakult ki a 2-0-s végeredmény. Jelenleg öt pont a Barca előnye a Málagával szemben, és tizenegy pont a címvédő Real Madrid előtt.
 
Messi mesterhármassal lett rekorder 2012. március 20. 22:51 VIDEÓK! Lionel Messi lett az FC Barcelona legeredményesebb játékosa a tétmeccseket illetően. Az argentin mesterhármasával 234 találatnál jár, ám a katalán címvédő a vártnál nehezebben, 5-3-ra győzte le a Granadát a La Liga 28. fordulójában. A gránátvörös-kékektől Dani Alvest kiállították, a brazil két tizenegyest hozott össze az ellenfélnek. A Guardiola-fiúk öt pontra megközelítették a Villarrealban fellépő Real Madridot.
 
Ötletes Real ütötte ki a Granadát 2012. január 7. 21:47 VIDEÓK! Karim Benzema kétszer, Gonzalo Higuaín, Sergio Ramos és Cristiano Ronaldo gondoskodott arról, hogy folytassa remek sorozatát a Real Madrid. A fővárosiak 5-1-gyel küldték haza a Granadát a La Liga 18. fordulójában, a blancók pedig csakúgy, mint a legutóbbi 20 szezonban, ezúttal is meg tudták nyerni a bajnoki évnyitót. Benzema megsérült, le kellett cserélni. A fehérek e pillanatban hat ponttal vezetnek a címvédő Barcelona előtt a bajnokságban.
 
Vérzett a bíró feje, lefújták a meccset 2011. november 21. 09:28 VIDEÓ! A 64. percben félbeszakították a Granada és a Mallorca spanyol bajnokiját a 13. fordulóban, miután egy nézőtérről berepülő tárggyal véres sebet ejtettek a partjelző fején.
 
Bombameglepetés! Újoncsiker Sevillában 2011. október 31. 23:38 Az újonc Granada a Sevilla otthonában tudott nyerni a Primera División 11. fordulójának záró mérkőzésén. Pedig az andalúzok nagyon bekezdtek, Manu del Moral már az első minutumban betalált, az utolsó tíz percben azonban fordított a kiscsapat. A vendégek a bravúr ellenére utolsóelőttiek, míg a Sevilla négy pontra leszakadt a BL-selejtezőt érő negyedik helytől.
 
Több piros lap, mint gól a Barca meccsén 2011. október 25. 21:55 A Barcelona játéka Granadában nélkülözte a látványosságot, a katalán sztárcsapat azonban közepes lángon égve is bezsebelte a három pontot a hősiesen küzdő (inkább bekkelő) újonc ellen. A La Liga 10. fordulójának nyitómérkőzését Muniz Fernández sporttárs tette színessé azzal, hogy szinte mániákusan osztogatta a sárga lapokat, s kétszer előkapta a pirost is!
 
Saját közönsége fütyülte ki a Valenciát 2011. október 1. 21:50 Noha a Valencia egy korai Canales-bombával 1-0-ra legyőzte a Granadát a La Liga 7. fordulójában, mi több, ezzel a tabella élére ugrott, a hazai közönség kifütyülte a kényelmesen, néhol túlságosan is könnyedén futballozó kedvenceket. A Denevéreknek szerencséjük is volt, hiszen az ellenfél kapufát is talált, ám pontot végül nem vihetett haza. A címvédő Barcelona és a trónkövetelő Real Madrid vasárnap játszik.
 
Málaga: sima ügy volt az újoncverés 2011. szeptember 13. 09:10 A La Liga harmadik, gyakorlatban második fordulójában megszerezte első győzelmét a nyáron alaposan megerősített Málaga. Cazorla és Joaquín egyaránt két góllal vette ki a részét a Granada elleni sima, 4-0-ás sikerből. A képet ugyanakkor árnyalja valamelyest, hogy az újonc finoman szólva sem veretes csapat, következésképpen pont, illetve rúgott gól nélkül a tabella alján pironkodik.
 
Megvan a harmadik feljutó Spanyolhonban 2011. június 19. 10:45 Idegenben szerzett góljának köszönhetően, 35 év után jutott fel ismét a spanyol labdarúgó első osztályba a Granada csapata.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu