KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "GÖRÖGORSZÁG"
A görögök sorsára jutott Nagy Britannia 2011. november 22. 17:55 A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) alapító tanácsának ülésén beváltotta korábbi fenyegetését és leminősítette Görögországot. A Brit Olimpiai Bizottság rendszere sem megfelelő.
 
A német fiatalok a világ tetején 2011. július 30. 23:21 A német junior férfi kézilabda-válogatott Görögországban megvédte világbajnoki címét, miután a szombati döntőben 27-18-ra legyőzte Dániát. Az aranyéremért két európai, a bronzért pedig két afrikai csapat küzdött (közülük Tunézia járt sikerrel), a magyar válogatott viszont sajnos csak az alsóházban volt érdekelt, végül 17. lett...
 
Hetesekkel győztük le Szerbiát a vb-n 2011. július 25. 22:34 A magyar férfi junior kézilabda-válogatott mind a két meccsét megnyerte az alsóházban, vasárnap Dél-Koreát fektette két vállra, majd hétfőn büntetőkkel múlta felül Szerbia legjobbjait, ennek köszönhetően a 17. helyen zárta a görögországi világbajnokságot.
 
Dél-Korea kipipálva, jöhetnek a szerbek 2011. július 24. 22:42 A magyar junior férfi kézilabda-válogatott a csoportjában csupán az ötödik helyen végzett, így az alsóházban érdekelt a Görögországban zajló korosztályos világbajnokságon, legfeljebb 17. helyen végezhet. Erre minden esélye megvan, miután vasárnap három góllal legyőzte Dél-Korea legjobbjait. Rosta István csapata a hétfői helyosztón a szerbekkel találkozik, a dél-koreaiak pedig az argentinokkal a 19. helyért csapnak majd össze. Ami pedig az elitet illeti, vasárnap kialakult a legjobb nyolc mezőnye.
 
Vereség Irántól, elbuktunk a vb-n! 2011. július 22. 20:06 A nemzetközi szövetség honlapja hatalmas meglepetésről és történelmi bravúrról ír Irán kapcsán, miután az ázsiai ország válogatottja hat góllal legyőzte a magyar csapatot a görögországi férfi junior kézilabda-világbajnokságon, ezzel megszerezte a csoportban a negyedik helyet, azaz bejutott a nyolcaddöntőbe, míg a mieink csak az alsóházban folytathatják, legfeljebb tizenhetedikek lehetnek...
 
Döbbenet: háború a focipályán - videó! 2010. március 27. 13:41 Videó! Még el sem kezdődött csütörtökön a Kavala Arisz elleni labdarúgó-mérkőzése a görög kupában, a pályán máris szabályos háború tört ki. A hazaiak mintegy 150 fős brigádja rohant a gyepre és döbbenetes adok-kapokba kezdett az ellenfél szurkolóival. A helyszínen teljesen elszabadult a pokol, székek és különböző tárgyak repkedtek a levegőben, embereket tiportak a földre, tapostak meg. A ritkán látható balhétól az Arisz közleményben határolódott el, a vizsgálat tart az ügyben.
 
Peking 2008: szervezett doppingolás zajlik a görögöknél? 2008. augusztus 18. 13:53 Szervezett doppingolást gyanít a Görög Olimpiai Bizottság elnöke a mögött, hogy az utóbbi időben a versenyzőiknél elvégzett vizsgálatok közül nagyon sok pozitív eredménnyel végződött, és a kimutatott tiltott szerek jórészt azonosak.
 
Görögország: hét sérültje van a lelátói összetűzésnek 2008. augusztus 3. 12:03 Lelátói verekedés alakult ki szombaton a Panszerraikosz-PAOK felkészülési mérkőzésen Görögországban, annak ellenére, hogy a kormány közelmúltbeli kérése ellenére a görög futballcsapatok ígéretek tettek a lelátói vandalizmus, illetve sportszerűtlen körülmények felszámolására, az ellene való határozott fellépésre.
 
Peking 2008: a görögök 156 versenyzőt neveztek a játékokra 2008. július 29. 09:49 Görögország 156 sportolót indít a pekingi játékokon.A négy évvel ezelőtti olimpiát leszámítva, amelyen a hellének voltak a házigazdák, ez a legnagyobb küldöttség az ország történetében.
 
Euro 2008: Halkiasz kihagyja a görögök következő két meccsét 2008. június 11. 17:43 Konsztantinosz Halkiasz, a görög válogatott második számú kapusa ujjsérülés miatt biztosan kihagyni kényszerül a címvédő görög labdarúgó-válogatott két soron következő csoportmeccsét Oroszország és Spanyolország ellen.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu