KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "GORAN_VUJOVICS"
Labdarúgó NB I: Goran Vujovics őszi idénye véget ért Fehérvárott 2008. október 23. 10:27 A labdarúgó NB I szombati, Győr elleni bajnoki mérkőzésén biztosan nem számíthat csatárára, Goran Vujovicsra Varga István, az FC Fehérvár vezetőedzője. Az ok: a montenegrói támadó Debrecenben lábközépcsont-törést szenvedett és hat hétig biztosan gipszet visel majd.
 
A Fehérvár szünet után parádézott 2008. október 4. 19:42 Teljesen váratlanul szerzett vezetést a Paks a mérkőzés elején Kiss Tamás góljával, de a Fehérvár nagy helyzetek kihagyása után még az első félidőben kiegyenlített Vujovics fejesgóljával, majd fordulás után három perc alatt el is döntötte a három pont sorsát, amihez Sitku ollózása, s Vujovics újabb találata kellett. A 94. percben Kulcsár beállította a 4-1-es végeredményt.
 
Két utánpótlás-válogatott Fehérváron 2008. június 17. 09:30 Két új játékossal bővült az FC Fehérvár kerete, hiszen a piros-kékek három éves szerződést kötöttek a montenegrói U21-es válogatott csatárral, Goran Vujoviccsal és a szerb olimpiai válogatott kapusával, Nenad Filipoviccsal. A két játékos az FK Bánát együttesétől érkezett Fehérvárra. A 26 éves horvát középső védő, Ivan Udarevic pedig egyelőre próbajátékon tartózkodik Disztl László együttesénél.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu