KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "GIOVANI DOS SANTOS"
Hihetetlen slusszpoén a La Ligában 2012. augusztus 31. 17:33 Olimpiai bajnok, Arany-kupa-győztes, Spanyol Szuperkupa-győztes mexikói sztárt igazolt a Mallorca Giovani dos Santos személyében. Az, hogy miként sikerült ez a spanyol középcsapatnak, rejtély, mint ahogyan a vételár is.
 
Távozni akar a Tottenham mostohagyereke 2011. november 10. 09:50 Megelégelte a mellőzöttséget Giovani Dos Santos, aki nem titkolja, távozni akar a télen a Tottenhamtől.
 
Udinese: a Spursből jön Sánchez utódja? 2011. július 22. 15:15 Az Udinese már meg is találta a Barcelonához került Alexis Sánchez utódját? A Tottenham és a mexikói válogatott Giovani Dos Santosra veti ki a hálóját, akit tízmillió euróért könnyen meg is szerezhet.
 
A Tottenham mostohagyereke Mexikó hőse 2011. június 2. 11:33 VIDEÓ! Giovani Dos Santos duplázott, Mexikó pedig az első félidőben berámolt három góljával simán győzött az Új-Zéland elleni szerdai barátságos labdarúgó-mérkőzésen Denverben.
 
Mexikói csodagyereket vinne a Genoa 2010. augusztus 12. 13:43 A mindössze 21 esztendős Giovani Dos Santost nézte ki magának az átigazolási piacon felettébb aktív Genoa labdarúgócsapata - írja a Corriere dello Sport.
 
Három új név a Milan kalapjában 2010. augusztus 3. 00:37 Érdekes nevek kerültek fel az AC Milan bevásárlólistájára, miután Massimilano Allegri vezetőedző kikötötte, meg kell erősíteni a csapat középpályáját.
 
Középpályás után kutat a Milan 2010. augusztus 2. 10:56 A Milan mindenképpen középpályást igazolna, és Giovani Dos Santost, Elanót, valamint Alekszandr Hlebet is árgus szemekkel figyeli a vezetőedző, Massimiliano Allegri. Az üzletbe Klaas-Jan Huntelaart is belevehetik.
 
Rudolf társa lehet a Barca volt sztárja 2010. június 23. 14:13 A mexikói válogatott tagjaként remeklő Giovani dos Santos felkeltette a Genoa érdeklődését, így elképzelhető, hogy Rudolf Gergely csapattársa lesz. A 21 éves támadót a Tottenhamtől kellene megvásárolnia az olasz klubnak.
 
Mexikói párost venne a Deportivo 2010. június 6. 16:08 Miguel Angel Lotina, a Deportivo La Coruna edzője, Carlos Velát és Giovani Dos Santost szeretné leigazolni – olasz lapértesülések szerint.
 
A Barca korábbi reménysége a Galatában 2010. január 26. 17:09 Giovanni dos Santost, a Tottenham Hotspur és a mexikói válogatott támadóját a szezon végéig kölcsönadta klubja a török Galatasaray-nak.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu