Udinese: a Spursből jön Sánchez utódja?

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 22. 15:15
Az Udinese már meg is találta a Barcelonához került Alexis Sánchez utódját? A Tottenham és a mexikói válogatott Giovani Dos Santosra veti ki a hálóját, akit tízmillió euróért könnyen meg is szerezhet.


Sánchez árából játszi könnyedséggel leigazolhatja az Udinese Giovani Dos Santost, aki ugyanúgy 22 éves, hasonlóan gyors és robbanékony, mint Sánchez, remekül lő, taktikailag talán felkészültebb is. Hivatalosan csatárok mögötti irányító, de a szélen is megállja a helyét.

Harry Redknapp nem számolt vele komolyan, a Racing Santanderben tartotta talonban, s úgy néz ki, a jövőben sem szerepl a terveiben. A Spurs ezzel együtt tudatában van annak,  micsoda reménységről van szó, s nyolc millió font alatt nem ereszti el Giovanit.

A referenciái elsőrangúak, hét évet töltött el a Barcánál (a végén már az első csapatban) , azóta a Tottenhamnél, a Galatasaraynál, és az Ipswichnél is kipróbálta magát. Idén megnyerte Mexikóval az Arany-kupát, ő lett a torna "legértékesebb" játékosa. Az sem utolsó szempont, hogy spanyol úvlevéllel rendelkezik, tehát nem vesz el helyet az EU-n kívülről érkező játékosoktól.

BEST OF GIOVANI

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu