KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "GIANFRANCO_ZOLA"
Világsztár edzheti Juhászt 2012. május 22. 12:50 Az Anderlecht Gianfranco Zolát is megkörnyékezte a megüresedett vezetőedzői poszt kapcsán. Az olasz szakembernek jelenleg nincs állása, de a Lazio kispadjára is esélyesnek tartják. A Juhász Rolandot is foglalkoztató brüsszeliek több vasat tartanak a tűzben, John van der Bromot és Ralf Rangnickot szintén a potenciális jelöltek között tartják számon. A belga együttes Ariel Jacobs lemondása után keres új szakvezetőt.
 
Kirúgták Gianfranco Zolát a West Hamtől! 2010. május 11. 12:07 Hiába szerették a szurkolók Gianfranco Zolát, a tavalyi idényben kilencedik West Ham Uniteddel idén kis híján kiesett a Premier League-ből. Az egykori kiváló olasz csatárt egy keddi egyeztetést követően menesztették a patinás londoni klubtól. Már leendő utódokról is hallani, a legesélyesebb állítólag az egykoron a Chelsea-nél is dolgozó Avram Grant.
 
Szabadságra küldte játékosait a West Ham 2010. március 29. 10:15 Bár még javában zajlik az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a szombati, Stoke City elleni hazai vereség után úgy döntöttek a kiesés ellen küzdő West Ham Unitednél, hogy három napra pihenni küldik a játékosokat.
 
Lemondás küszöbén a PL-klub menedzsere 2010. március 28. 10:44 A vezetőség ugyan nem döntött eltávolítása mellett, de maga Gianfranco Zola, a Premier League-ben szereplő West Ham United menedzsere szombaton a Stoke Cityől elszenvedett vereség után azt nyilatkozta, erősen gondolkozik távozásán.
 
Az új tulaj kirúghatja Zolát 2010. január 14. 19:10 Ha nyélbe ütik az üzletet és Massimo Cellino valóban megveszi a West Ham Unitedet, a Kalapácsosok olasz menedzsere, Gianfranco Zola könnyen lapátra kerülhet. Bár a napokban még arról szóltak a hírek, hogy a fiatal szakember maradhat a posztján, ám a legújabb információk szerint már meg is van az utódja.
 
Zola négyéves szerződést írt alá 2009. április 26. 12:02 2013-ig hosszabbította meg a szerződését Gianfranco Zola jelenlegi csapatával az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő West Ham Uniteddel. Az olasz tréner melle úgy néz ki, hogy a segítője, Steve Clarke is aláír négy évet az Upton Parkba.
 
Ennyi volt: a Chelsea kirúgta Scolarit 2009. február 9. 17:21 Nem várt tovább a Chelsea labdarúgócsapata, hétfő délután kirúgta az alig hét hónapja a klubhoz érkező brazil menedzsert, Luiz Felipe Scolarit. Az angol élvonalban mindössze a negyedik helyen szerénykedő londoni együttes a hétvégén csak egy gólnélküli döntetlenre volt képes a Hull City ellen, így már hétpontos hátrányba került a bajnokságban vezető Manchester United mögött. A szakember helyét átmenetileg a másodedző, Ray Wilkins veszi át, ám valószínű hamarosan a West Ham trénere, Gianfranco Zola érkezhet a Chelsea-hez.
 
A kicsi olasz Peléhez hasonlítja magát 2008. december 19. 10:49 A World Soccer futballmagazinnak adott interjújában Gianfranco Zola elárulta, hogy fogalma sincs arról, mire menne a 166 centijével manapság a hórihorgas izomkolosszusok között, de azt legalább bátran kijelentette, a maga idejében remek labdarúgó volt - akárcsak Pelé. A West Ham irányítása keménydió a kicsi olasznak, de a Chelsea-t sem felejti.
 
Zoláék kezdenek beletörődni a büntetésbe 2008. szeptember 24. 13:02 Miután kedden egy független bíróság jóváhagyta a Sheffield United West Ham United ellen benyújtott kompenzációs igényét, Londonban kezdenek megbarátkozni a körülbelül 30 millió fontos büntetés kifizetésével, és azzal, hogy valószínűleg nem marad pénz a csapat januári megerősítésére.
 
Zola lett a West Ham United menedzsere 2008. szeptember 11. 15:58 Amit napok óta suttogtak, az csütörtök délutánra hivatalossá is vált. A Chelsea egykori kiváló futballistájával, Gianfranco Zolával ugyanis hároméves szerződést kötött az angol élvonalban szereplő West Ham United csapata - mint menedzser. A 35-szörös olasz válogatott élete első edzői megbízatását kapta, és a nemrégiben távozott Alan Curbishley helyét foglalhatja el a kelet-londoni alakulatnál.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu