KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "GIAN_PIERO_GASPERINI"
Gasperini: Nem hittek bennem az Internél 2011. szeptember 23. 10:22 Gian Piero Gasperini nem érezte, hogy bíznának benne az Interben, és utólag nem érti, egyáltalán miért szerződtették. A hitvallása, azaz a 3-4-3 mellett továbbra is kitart. Sneijdert eladta volna, Lavezzit és Palaciót akarta, de nem kapta meg.
 
Sneijdert eladhatja az Inter 2011. július 5. 19:20 Gian Piero Gasperini nem tartja kizártnak, hogy az Inter túlad Wesley Sneijderen, de nem szeretne jóslásokba bocsátkozni. Az újonnan kinevezett vezetőedző még nem döntötte el, milyen taktikai felállást alkalmazzon a következő idényben.
 
Itt az Internazionale új vezetőedzője! 2011. június 24. 16:15 Felszállt a fehér füst Milánóban, eldőlt, hogy ki követi az Internazionale kispadján a bő félév után távozó Leonardót! Gian Piero Gasperini eddig nem irányított igazán nagy csapatot, a Juventus ifistáit kilenc éven át dirigálta, majd a Crotone érintésével került 2006-ban a Genoához. Tavaly távozott az együttestől, de korábban már együtt dolgozott olyan Inter-sztárokkal, mint Diego Milito, Andrea Ranocchia, Husszin Hardzsa és Thiago Motta.
 
Már az új edzővel tárgyalt Moratti? 2011. június 21. 16:23 Szinte még ki sem hűlt Leonardo helye, de Massimo Moratti már gőzerővel keresi az Internazionale új vezetőedzőjét. A klubelnök nem siet – na ja, Fabio Capello és Andre Villas-Boas sem vállalja a feladatot -, de olasz lapértesülés szerint már meglelte a lehetséges utódot, vagy legalábbis az egyik legfőbb esélyest …
 
Kirúgták Rudolfék edzőjét! 2010. november 8. 13:02 Némileg váratlanul szakított a Genoa a Serie A egyik legjobb edzőjének tartott Gian Piero Gasperinivel. Rudolf Gergelyék új edzője Davide Ballardini lesz, akit hétfő este 18 órakor mutatnak be.
 
A Genoa edzőjét figyeli az MU! 2009. december 9. 14:06 A Tuttosport információi szerint Sir Alex Ferguson egészen el van ragadtatva a Serie A-ban szereplő Genoa játékstílusától, ezért szeretné, ha klubja szerződtetné másodedzőnek Gian Piero Gasperinit.
 
Lemondhat a Genoa mesteréről a Juve 2009. május 18. 18:24 Három évvel meghosszabbította szerződését a Genoa vezetőedzője, Gian Piero Gasperini - mondta el a klubelnök Enrico Preziosi a tuttomercatoweb.com internetes portál megkeresésére. Ennek értelmében 2012-ig marad a kikötővárosiaknál.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu