KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "GHANAI_LABDARUGO_VALOGATOTT"
Ghána megálljt parancsolt a németeknek 2014. június 21. 22:57 A vb talán legjobb félidejét láthattuk a 0-0-s első játékrész után Fortalezában, ahol nem tudta döntésre vinni a dolgot a német és ghánai válogatott, a vége: 2-2 a G-csoportban. A vehemensebb, lendületesebb afrikiak fordítani tudtak Mario Götze talált gólja után, de aztán jött Miroslav Klose, aki negyedik világbajnokságán volt eredményes, 15. villanásával beérte az élen álló (brazil) Ronaldót a vb-góllövők örökranglistáján. Ha Portugália megverné az Egyesült Államokat, még a németek is bajba kerülhetnének.
 
Ghána célba ért, ott lesz a vébén! 2013. november 19. 19:02 Ghána Afrikából a negyedik, összességében a 25. ország, amely kvalifikálta magát a 2014-es, brazíliai labdarúgó-világbajnokságra. A Fekete Csillagok 2-1-es vereséget szenvedtek kedd délután Kairóban, de így is nagyon simán, 7-3-al múlták felül Egyiptomot a selejtező harmadik szakaszának kétmeccses párharcában. Amr Zaki és Mohamed Nagy gólja után Kevin-Prince Boateng szépített kevéssel a lefújás előtt.
 
Ghána nem bízza a véletlenre 2013. november 5. 14:21 Kevin-Prince Boateng is ott lesz Kairóban, a világbajnoki kijutásért zajló selejtezős párharc november 19-i visszavágóján - derült ki hétfőn, a ghánai válogatott kerehirdetésén. Kwesi Appiah kapitány az Ayew-fivérekre, Essienre és Muntarira is számíthat, ami azt jelenti, hogy Ghána a párosítás toronymagas esélyese, már csak azért is, mert az első mérkőzést 6-1-re nyerte hazai pályán. Boateng 2011-ben mondta le a válogatottságot, augusztusban meggondolta magát, de még nem lépett pályára azóta címeres mezben.
 
Afrika-kupa: Ghána az első negyeddöntős 2013. február 2. 18:55 Ghána kvalifikálta magát először a 2013-as Afrika-kupa elődöntőjébe, miután az Espanyol-szélső Wakaso Mubarak duplájával biztosan győzte le az újonc Zöld-foki Köztársaságot a legjobb nyolc között, szombaton. A Fekete Csillagok számára Burkina Faso vagy Togo lehet az utolsó akadály a döntő felé vezető úton. Nézd meg, hogyan örült a továbbjutásnak a ghánai kapus, Abdul Dauda!
 
Boateng visszavonult a válogatottól! 2011. november 4. 16:05 Egy ország megdöbbenésére visszavonult a válogatottságtól Kevin-Prince Boateng, a Milan 24 éves, ghánai támadó középpályása - tájékoztatott Ghána labdarúgó-szövetsége.
 
Csúnya meccsen nyert Brazília Londonban 2011. szeptember 5. 22:38 A brazil labdarúgó-válogatott nem gálázott, de legalább nyert a Ghána elleni barátságos mérkőzésen Londonban. Az egyetlen találatot Leandro Damiao szerezte az első félidő hajrájában, Ronaldinho a jobbak közé tartozott. A ghánaiak brutálisan futballoztak, ennek sok köze nem volt a labdarúgáshoz - az ellenfél rugdosásához annál inkább.
 
Újabb válogatott meccset napoltak el 2011. augusztus 9. 16:48 Az Anglia-Hollandia találkozó után a keddre kiírt Nigéria-Ghána felkészülési mérkőzést is elhalasztották Londonban. A rendőrség közleménye szerint nem tudták volna garantálni a játékosok és a szurkolók biztonságát, az összecsapás lefújása volt az egyetlen megoldás. A meccset a Watford otthonában, a Vicarage Roadon rendezték volna.
 
Ghána: Essien 16 hónap után visszatér! 2011. május 17. 14:43 Michael Essien, a Chelsea futballistája 16 hónapos távollét után visszatér a ghánai válogatottba: a neve szerepel a Kongó elleni Afrika-kupa-selejtezőre, illetve a Dél-Korea elleni barátságos meccsre összeverbuvált 24 fős keretben.
 
A ghánai hős a vb-rendező új kapitánya 2011. február 27. 12:48 A nyári világbajnokságon Ghánát a negyeddöntőig vezető szerb Milovan Rajevacot nevezte ki a labdarúgó-válogatott élére a katari szövetség.
 
Essien ismét játszana a hazájáért 2011. február 18. 16:22 Meggondolta magát a Chelsea klasszis középpályása: Michael Essien úgy érzi, ismét hasznos tagja lehetne a ghánai labdarúgó-válogatottnak, szeretne újra játszani hazájáért.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu