Boateng visszavonult a válogatottól!

Szerző: SHLétrehozva: 2011. november 4. 16:05
Egy ország megdöbbenésére visszavonult a válogatottságtól Kevin-Prince Boateng, a Milan 24 éves, ghánai támadó középpályása - tájékoztatott Ghána labdarúgó-szövetsége.


Boateng megjárta az összes német korosztályos válogatottat, s bár 2006-ban kikosarazta a ghánai szövetséget, négy évvel később már igent mondott, ezzel végleg kizárva annak lehetőségét, hogy Németország - ahol született - csapatában bizonyítasson. A Fekete Csillagokkal a negyeddöntőig menetelt Dél-Afrikában.

Kilenc szereplés után most azonban váratlanul úgy döntött a középpályás, hogy befejezi válogatottbeli pályafutását, amit egy levélben közölt az afrikai szövetséggel. A játékos úgy indokolt, szeretne a klubcsapatára koncentrálni, mivel a kettős terhelés ezen a szinten túlságosan nagy fizikai igénybevételt jelent számára.

"Az orvosokkal és a családjával is konzultálva úgy döntött, az egészsége és a sérülések elkerülése érdekében nem teljesíti kötelezettségeit a válogatottban, így zavartalanul folytathatja a jövőben egyéni edzésprogramját a Milannál" - áll a ghánai közleményben, amelyből az is kiderül, a szövetség állásfoglalása még várat magára.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu