KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "GERARD_HOULLIER"
Legenda irányít a Red Bullnál 2012. június 24. 18:27 A korábbi francia szövetségi kapitány és Liverpool-menedzser Gerard Houllier lett a "nemzetközi sportigazgató" a két futballklubbal is rendelkező Red Bull cégnél - jelentették be vasárnap.
 
Visszavonul a legenda 2011. szeptember 19. 18:54 A 64 éves francia tréner áprilisban szívproblémái miatt távozott az Aston Villától, de a szívét már akkor is meg kellett műteni, amikor 2001-ben az Liverpoolnál volt. "Mostanra körülbelül 85 százalékig felépültem, és még mintegy két hónap, mire utolérem magam. Természetesen a foglalkozásom nem tett túl jót az egészségemnek. Azt hiszem, a jövőben már nem fogok edzősködni."
 
Már nem Houllier az Aston Villa trénere 2011. június 2. 09:00 Mindössze kilenc hónapnyi tartózkodás után távozott az Aston Villa menedzseri székéből a Liverpool korábbi sikeredzője, Gerard Houllier szerdán este. A Sky Sports szerint utódja a Gera Zoltán Fulhamjét irányító Mark Hughes lehet.
 
Nyárig nem tér vissza a Pool ex-menedzse 2011. április 25. 17:58 Az utolsó négy fordulóban is Gary McAllister irányítja vezetőedzőként az Aston Villát, mivel az eddigi menedzser, a napok óta kórházban ápolt Gerard Houllier ebben a szezonban már nem térhet vissza a kispadra.
 
Vége Houllier mester szezonjának 2011. április 22. 15:12 Nem kell megműteni, de az idei szezonban már aligha irányítja majd az Aston Villát Gérard Houllier, akit csütörtökön szállítottak kórházba Birminghamben, miután mellkasi fájdalmakra panaszkodott.
 
Kórházba került a Pool volt edzője 2011. április 21. 11:10 Késő este a birminghami kórházba szállították a Liverpool FC korábbi vezetőedzőjét, a jelenleg az Aston Villát dirigáló Gerard Houllier-t. A BBC nem adott részletesebb tájékoztatást a francia szakember egészségi problémájáról, egyelőre annyi bizonyos, néhány napig megfigyelésen tartják.
 
Tízmilliót adna a Villa-szélsőért a Pool 2011. január 16. 14:40 Bővítené keretének mélységét az idén pocsék szezont futó Liverpool: az Express értesülései szerint Kenny Dalglish menedzser Stewart Downingot szemelte ki magának.
 
A Liverpool is akarta Ronaldót 2010. december 5. 15:23 Gerard Houllier elismerte, még a Liverpool menedzsereként szerződtetni akarta Cristiano Ronaldót. Az ifjú portugálnak azonban túlságosan magasak voltak a fizetési igényei, ezért kútba esett az üzlet.
 
Juninho a Premier League-ben köthet ki 2010. november 22. 15:30 Robert Pires után újabb veteránt hoztak szóba az Aston Villával, mégpedig a menedzser, Gerard Houllier kezei alatt egykor Lyonban dolgozó Juninhót.
 
Arsenal-legendát igazolt a Villa! 2010. november 18. 20:40 Robert Pires a szezon végéig szóló szerződést írt alá az Aston Villa együttesével - jelentette a klub hivatalos honlapja. A sok sérült miatt már a tartalékok tartalékjaival kiálló birminghamiek számára minden bizonnyal komoly erősítés lesz a 37 esztendős veterán.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu