Vége Houllier mester szezonjának

Szerző: shLétrehozva: 2011. április 22. 15:12
Nem kell megműteni, de az idei szezonban már aligha irányítja majd az Aston Villát Gérard Houllier, akit csütörtökön szállítottak kórházba Birminghamben, miután mellkasi fájdalmakra panaszkodott.


A 63 éves menedzsert elővigyázatosságból jelenleg is vizsgálják a Queen Elizabeth kórházban, miután nem ez volt az első hasonló problémája: 2001-ben még a Liverpool irányítva egy mérkőzésen lett rosszul, később 11 órás szívműtétet hajtottak végre.

A pontos eredmények ismeretéig az együttes nem határoz az edző hosszútávú jövőjéről, nem szeretnének rá semmifajta nyomást helyezni. Miután jobban lesz, akkor ül le vele tárgyalni a tulajdonos, Randy Lerner és az ügyvezető igazgató, Paul Faulkner.

A BBC beszámolója szerint a francia tréner távollétében segítője, Gary McAllister dirigálja a a Villa edzéseit, valószínűleg szombaton a Stoke City elleni bajnokin is ő lesz a főnök.

Az Aston Villa a tizedik helyen áll a tabellán, de csak hét pont az előnye a kiesőhelyen álló Blackpool előtt, mikor még öt forduló van hátra a Premier League-ből.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu